Nie no, piękny. Szkoda że konto internetowe puste...
Poczekam na święta, wszyscy dostaną nowe zegarki, może zaczną się na bazarku te Parnisy pokazywać
Ta giloszowana tarcza faktycznie wygląda tak niesamowicie? Taki zegarek bym chciał na EDC... kurcze, piękny.
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Grim 2012-11-25, 23:04, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Grim 2012-11-25, 23:04, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez jarecki.k 2012-11-26, 10:41, w całości zmieniany 1 raz
A ten werk tez taki głośny jak w Power Reserve ??? W sensie, czy jak będe jeździł autem, to będzie wydawał taki dźwięk jak PR ?
https://www.youtube.com/watch?v=qoboID92flk
https://www.youtube.com/watch?v=qoboID92flk
Ostatnio zmieniony przez jarecki.k 2012-11-26, 10:41, w całości zmieniany 1 raz
:
jarecki.k, zależy jak trafisz ,mój Parniczek nie jest taki głośny
:
Ale ten PA6006 ? Czy mówisz o swoim Power Reserve ?? Pój portugalec niestety tak się kręci jak na filmiku powyżej. Czasem jak się mocniej witą zamachnę to aż drga cały Generalnie mi to tak bardzo nie przeszkadza, ale bardzo poważnie zastanawiam się nad tym diverem, a jako że ma inny werk niż portugalec dlatego proszę o opinie na temat tego wahika czy jest równie głośny, czy rozwiązali częściowo problem ?
Sylwek napisał/a: |
jarecki.k, zależy jak trafisz ,mój Parniczek nie jest taki głośny |
Ale ten PA6006 ? Czy mówisz o swoim Power Reserve ?? Pój portugalec niestety tak się kręci jak na filmiku powyżej. Czasem jak się mocniej witą zamachnę to aż drga cały Generalnie mi to tak bardzo nie przeszkadza, ale bardzo poważnie zastanawiam się nad tym diverem, a jako że ma inny werk niż portugalec dlatego proszę o opinie na temat tego wahika czy jest równie głośny, czy rozwiązali częściowo problem ?
:
W tym dajwerze masz klon 2824, który a zupełnie innej konstrukcji moduł naciągu auto. Jes dużo ciszej. Tylko go nie okręcaj za często
:
Chciałbym dodać, że chyba zmądrzeli co do grawerów na zapinkach. Takie coś wygląda znacznie lepiej w porównaniu z poprzednią porażką:
pozdrawiam
Narfas
pozdrawiam
Narfas
:
mam czarnego i białego, w "ręcach" miałem kilkanaście - takich dźwięków nie było nigdy
jarecki.k napisał/a: |
A ten werk tez taki głośny jak w Power Reserve ??? W sensie, czy jak będe jeździł autem, to będzie wydawał taki dźwięk jak PR ?
https://www.youtube.com/watch?v=qoboID92flk |
mam czarnego i białego, w "ręcach" miałem kilkanaście - takich dźwięków nie było nigdy
:
Może klonem zupełnym nie, ale garściami twórczo czerpie z :
Nie mówię, że to źle.
ALAMO napisał/a: |
Po drugie primo, jeden z niewielu modeli Parnisa który nie jest klonem. |
Może klonem zupełnym nie, ale garściami twórczo czerpie z :
Nie mówię, że to źle.
:
O bezel chodzi? Takie bezele to już niejako standard dla wielu nurków- tego bym się nie czepiał. Reszta full oriżdżinal myśl wzornicza Choć fajniejszy ten z poprzedniej strony, z ceramiką i falami na tarczy.
:
eee, ta czcionka na zapince slaba - Parnis Watch Company?
prawie jak IWC
prawie jak IWC
beceen | ***** ***
:
Wolałbym Parnis International Watch Organization. Lepszy skrót.
pozdrawiam
Narfas
beceen napisał/a: |
eee, ta czcionka na zapince slaba - Parnis Watch Company?
prawie jak IWC |
Wolałbym Parnis International Watch Organization. Lepszy skrót.
pozdrawiam
Narfas
:
....jak większość wzorujących się na "yachtach" - citek, certina etc
Ostatnio zmieniony przez GrzecH 2012-12-08, 20:58, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Szajmon napisał/a: | ||
Może klonem zupełnym nie, ale garściami twórczo czerpie z : Obrazek Nie mówię, że to źle. |
....jak większość wzorujących się na "yachtach" - citek, certina etc
Ostatnio zmieniony przez GrzecH 2012-12-08, 20:58, w całości zmieniany 1 raz