Obejrzałem co tu dają i po chwili refleksji odpowiedź brzmi: żaden z powyższych.
Nie ma takiej opcji w ankiecie.
Edit: Eterna wyjątkowo paskudna. A tak mi się podobają "zwykłe" KonTiki.
pozdrawiam
Narfas
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Narfas 2012-12-08, 16:46, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Narfas 2012-12-08, 16:46, w całości zmieniany 1 raz
:
Z powyższych tylko czarna Omega.
:
SAGK007
Co Cię nie zabije to Cię je#nie po kieszeni
:
Tylko Omega w czerni.
"Elvis Has Left the Building"
:
Ostatnio zmieniony przez Maro66 2012-12-08, 18:15, w całości zmieniany 1 raz
Co Was opętało?
Przecież te Omegi, to damskie zegarki. Jedna ma 37 mm, druga 35,5 mm i do tego plastik zamiast szkła...
Tylko Breitling
Albo każdy inny, byle nie Omegi, oczywiście w tym zestawieniu
Przecież te Omegi, to damskie zegarki. Jedna ma 37 mm, druga 35,5 mm i do tego plastik zamiast szkła...
Tylko Breitling
Albo każdy inny, byle nie Omegi, oczywiście w tym zestawieniu
Ostatnio zmieniony przez Maro66 2012-12-08, 18:15, w całości zmieniany 1 raz
Time is meaningless, and yet it is all that exists.
:
Obowiązek spełniony
:
Czarna Omega. Tylko dlatego, że mam sentyment do marki, ale tak naprawdę to żaden z nich mi nie robi.
Pozdrawiam
Eryk
Pozdrawiam
Eryk
:
Czarny Speedy. Może dlatego, że blue Seiko już mam, a to jest jakieś takie puste na górze tarczy.
Brightz brzydki mocno, a przy Eternie mogli jakiegoś projektanta zatrudnić, bo całość kupy się nie trzyma.
Brajtek całym swym jestestwem zaświadcza, że należy do produktów tej marki. I to wystarcza, żeby go wykluczyć.
Brightz brzydki mocno, a przy Eternie mogli jakiegoś projektanta zatrudnić, bo całość kupy się nie trzyma.
Brajtek całym swym jestestwem zaświadcza, że należy do produktów tej marki. I to wystarcza, żeby go wykluczyć.
Witajcie na Forum chinawatches.
Przynależność do forum nie jest obowiązkowa.
Przynależność do forum nie jest obowiązkowa.
:
Ja też bym sobie brajtka ponosił....., nigdy nie miałem i zanim powiem że nie warto to z chęcią zakosztuję.
Omegi... raczej już bardziej kolekcjonerskie niż użytkowe, rownież wolałbym dołożyć do klasycznego Speedmastera.
007 na pewno piękny zegarek, przynajmniej tak wygląda na zdjęciach bo na żywo nie widziałem.
Dla mnie trochę psuje spójność tego projektu zbędna osłona koronki. Nie wiem jak na żywo prezentuje się kolor tarczy ale zakladam że jest to walor 007.
W Etertnie nie znajduję niczego poza stylistyczną poprawnością. Moim zdaniem brak jej bożej cząstki którą posiada Four Hands.
Sag świetna koperta i technologicznie fajny mechanizm.... Ile z tego przeniesie sie na fun w codziennym użytkowaniu... ?
Pragamtyzm podpowiada mi że w przypadku odsprzedaży najmniej bolesny będzie Breitling i Omega.
Omegi... raczej już bardziej kolekcjonerskie niż użytkowe, rownież wolałbym dołożyć do klasycznego Speedmastera.
007 na pewno piękny zegarek, przynajmniej tak wygląda na zdjęciach bo na żywo nie widziałem.
Dla mnie trochę psuje spójność tego projektu zbędna osłona koronki. Nie wiem jak na żywo prezentuje się kolor tarczy ale zakladam że jest to walor 007.
W Etertnie nie znajduję niczego poza stylistyczną poprawnością. Moim zdaniem brak jej bożej cząstki którą posiada Four Hands.
Sag świetna koperta i technologicznie fajny mechanizm.... Ile z tego przeniesie sie na fun w codziennym użytkowaniu... ?
Pragamtyzm podpowiada mi że w przypadku odsprzedaży najmniej bolesny będzie Breitling i Omega.
Kuba
:
Ciekawa propozycja, jednak za mocno ponad budżet
No własnie myślę podobnie - Seiko jak nie podejdzie to będzie ciężko odsprzedać, natomiast Omegę pewnie i owszem. Breitlinga zawsze chciałem jakiegoś mieć i tylko tak z sentymentu dołożyłem do zestawienia, bo w sumie bardziej bym chciał teraz chrono jakieś.
machlo napisał/a: |
A może taki:
Seiko SAEH005 Obrazek |
Ciekawa propozycja, jednak za mocno ponad budżet
quub napisał/a: |
Ja też bym sobie brajtka ponosił....., nigdy nie miałem i zanim powiem że nie warto to z chęcią zakosztuję.
Omegi... raczej już bardziej kolekcjonerskie niż użytkowe, rownież wolałbym dołożyć do klasycznego Speedmastera. 007 na pewno piękny zegarek, przynajmniej tak wygląda na zdjęciach bo na żywo nie widziałem. Dla mnie trochę psuje spójność tego projektu zbędna osłona koronki. Nie wiem jak na żywo prezentuje się kolor tarczy ale zakladam że jest to walor 007. W Etertnie nie znajduję niczego poza stylistyczną poprawnością. Moim zdaniem brak jej bożej cząstki którą posiada Four Hands. Sag świetna koperta i technologicznie fajny mechanizm.... Ile z tego przeniesie sie na fun w codziennym użytkowaniu... ? Pragamtyzm podpowiada mi że w przypadku odsprzedaży najmniej bolesny będzie Breitling i Omega. |
No własnie myślę podobnie - Seiko jak nie podejdzie to będzie ciężko odsprzedać, natomiast Omegę pewnie i owszem. Breitlinga zawsze chciałem jakiegoś mieć i tylko tak z sentymentu dołożyłem do zestawienia, bo w sumie bardziej bym chciał teraz chrono jakieś.
World Wide Watches
:
Czarna Omesia.
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
Z tych to czarna Omega i Brajtek. Ten niebieski jest super i brajtki mają świetne AR.
Jeśli miałbym doradzić, to wolałbym dozbierać do klasycznego Moonwatcha.
Jeśli miałbym doradzić, to wolałbym dozbierać do klasycznego Moonwatcha.
:
pasti, to Seiko, co wrzuciłem, w pesymistycznym wariancie (z podatkami) wychodzi nieco poniżej 10k. Te kłality co wrzuciłeś są sporo tańsze?
:
Głos oddany
Czas jest moim sprzymierzeńcem.
:
Odpowiedz do tematu
widzę Volturi że na Omegę
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.