Kilka dni temu moja koleżanka małżonka borykała się z problemem jaka omege wybrać, no i stanęło na tym, nie ukrywam że duża w tym wasza zasługa.
http://www.chinawatches.p...p=527405#527405
Dziś pytam was który wybralibyście dla siebie no i oczywiście dlaczego ten a nie tamten.
1.
Uploaded with ImageShack.us
2.
Uploaded with ImageShack.us
Odpowiedz do tematu
: Pomogliście żonie to teraz pomózcie i MI!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez Mario79 2012-12-25, 14:40, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Mario79 2012-12-25, 14:40, w całości zmieniany 1 raz
:
Moja żona powiedziała na temat pierwszej tak: dwie koronki? Znaczy faceci nie mogą się zdecydować którą sobie pokręcić?
I dla faceta, i dla kobiety zdecydowanie dwójka.
I dla faceta, i dla kobiety zdecydowanie dwójka.
:
Mario, jedynaczka to dla mnie typowe EDC na każda porę roku i do każdego stroju.
Nr 2 natomiast pasuje mi bardziej do koszuli sweterka czy nawet garnituru, jest poważniejszy.
Jeśli bym miał brać dla siebie to bez zastanowienia 1.
Nr 2 natomiast pasuje mi bardziej do koszuli sweterka czy nawet garnituru, jest poważniejszy.
Jeśli bym miał brać dla siebie to bez zastanowienia 1.
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Zdecydowanie jedynka, wpisuję Cię na czarną listę
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
1. za Bonda i za całokształt i tak jak kolega Apa13 napisał zegarek nadaje się na EDC.
Mario79, weź jeszcze pod uwagę Railmaster'a
Mario79, weź jeszcze pod uwagę Railmaster'a
:
Zdecydowanie dwa.
Za wygląd, wszechstronność, ponadczasowość.
Jwdynka oklepana, poza tym widziałem z porysowanym zewnętrznym AR - masakra.
Dlatego nie jeden...
Za wygląd, wszechstronność, ponadczasowość.
Jwdynka oklepana, poza tym widziałem z porysowanym zewnętrznym AR - masakra.
Dlatego nie jeden...
:
Spoko, spoko to na razie luźna guma. Sam jeszcze nie wiem co zrobię, ten zakup wymaga ode mnie pozbycia się pama a jak na niego patrze to mi go żal i tak koło się zamyka.
Iks napisał/a: |
Zdecydowanie jedynka, wpisuję Cię na czarną listę |
Spoko, spoko to na razie luźna guma. Sam jeszcze nie wiem co zrobię, ten zakup wymaga ode mnie pozbycia się pama a jak na niego patrze to mi go żal i tak koło się zamyka.
:
Mario79, weź jedynkę.
Bo jak trzy dwójki będą na naszym forum, to już przesada będzie
Bo jak trzy dwójki będą na naszym forum, to już przesada będzie
:
IMHO, jak nie masz dużego nadgarstka to opcją nr 1 nawet nie zawracałbym sobie głowy. A tak w ogóle to GSa jakiegoś bym rozważył.
:
Ostatnio zmieniony przez Maru123 2012-12-13, 19:53, w całości zmieniany 1 raz
Mario79, musiałeś? musiałeś to zrobić?! a już byłem na odwyku od PO a tu znowu ktoś o niej wspomniał i żeś mi przypomniał o niej! a w stresie wielkim jestem bo ponad miesiąc nic nie kliknąłem
ps. nr.1 oczywiście! ponadczasowa stylistyka, nienachalna elegancja. piękna po prostu!
ps. nr.1 oczywiście! ponadczasowa stylistyka, nienachalna elegancja. piękna po prostu!
Ostatnio zmieniony przez Maru123 2012-12-13, 19:53, w całości zmieniany 1 raz
:
Maru123, kup tę mantę, nie zawracaj sobie głowy pierdołami
:
Jedyneczka wygląda jakoś tak mniej "dziadkowo"
"Kobiety nie można zmienić,można zmienić kobietę,ale to nic nie zmienia".
:
Nadgarstek mam mały więc rozpatruję wersję 42mm.
GS to faktycznie kozak ale rozmiary mikre - 37mm to stanowczo za mało. No i brak mozliwości przymiarki, za dużo zachodu.
machlo napisał/a: |
IMHO, jak nie masz dużego nadgarstka to opcją nr 1 nawet nie zawracałbym sobie głowy. A tak w ogóle to GSa jakiegoś bym rozważył. |
Nadgarstek mam mały więc rozpatruję wersję 42mm.
GS to faktycznie kozak ale rozmiary mikre - 37mm to stanowczo za mało. No i brak mozliwości przymiarki, za dużo zachodu.
:
Mario79, oba pokazane przez Ciebie modele sa w arkadii. byłem tydzień temu, w PO można przebierać jak w ulęgałkach, mają z 15 sztuk
:
Odpowiedz do tematu
Maru123, Mario pisze chyba o braku możliwości przymiarki KS
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP