Pomogliście żonie to teraz pomózcie i MI!!!!!!
Odpowiedz do tematu

: Pomogliście żonie to teraz pomózcie i MI!!!!!!
Kilka dni temu moja koleżanka małżonka borykała się z problemem jaka omege wybrać, no i stanęło na tym, nie ukrywam że duża w tym wasza zasługa.
http://www.chinawatches.p...p=527405#527405

Dziś pytam was który wybralibyście dla siebie no i oczywiście dlaczego ten a nie tamten.

1.

Uploaded with ImageShack.us

2.

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnio zmieniony przez Mario79 2012-12-25, 14:40, w całości zmieniany 1 raz
Blaz
[Usunięty]
:
Moja żona powiedziała na temat pierwszej tak: dwie koronki? Znaczy faceci nie mogą się zdecydować którą sobie pokręcić? :))

I dla faceta, i dla kobiety zdecydowanie dwójka. ;)

:
Mario, jedynaczka to dla mnie typowe EDC na każda porę roku i do każdego stroju.
Nr 2 natomiast pasuje mi bardziej do koszuli sweterka czy nawet garnituru, jest poważniejszy.
Jeśli bym miał brać dla siebie to bez zastanowienia 1.

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Zdecydowanie jedynka, wpisuję Cię na czarną listę :głową w mur: :mad: :wkurzony:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
1. za Bonda i za całokształt i tak jak kolega Apa13 napisał zegarek nadaje się na EDC.

Mario79, weź jeszcze pod uwagę Railmaster'a

:
Zdecydowanie dwa.
Za wygląd, wszechstronność, ponadczasowość.
Jwdynka oklepana, poza tym widziałem z porysowanym zewnętrznym AR - masakra.
Dlatego nie jeden...

:
Iks napisał/a:
Zdecydowanie jedynka, wpisuję Cię na czarną listę :głową w mur: :mad: :wkurzony:

Spoko, spoko to na razie luźna guma. Sam jeszcze nie wiem co zrobię, ten zakup wymaga ode mnie pozbycia się pama a jak na niego patrze to mi go żal i tak koło się zamyka.

:
Mario79, weź jedynkę.
Bo jak trzy dwójki będą na naszym forum, to już przesada będzie ;-)

:
IMHO, jak nie masz dużego nadgarstka to opcją nr 1 nawet nie zawracałbym sobie głowy. ;) A tak w ogóle to GSa jakiegoś bym rozważył. :))

:
Mario79, musiałeś? musiałeś to zrobić?! :wkurzony: a już byłem na odwyku od PO a tu znowu ktoś o niej wspomniał i żeś mi przypomniał o niej! a w stresie wielkim jestem bo ponad miesiąc nic nie kliknąłem :))

ps. nr.1 oczywiście! ponadczasowa stylistyka, nienachalna elegancja. piękna po prostu!

Ostatnio zmieniony przez Maru123 2012-12-13, 19:53, w całości zmieniany 1 raz
:
Maru123, kup tę mantę, nie zawracaj sobie głowy pierdołami ;)

:
Jedyneczka wygląda jakoś tak mniej "dziadkowo" :))

"Kobiety nie można zmienić,można zmienić kobietę,ale to nic nie zmienia".
:
machlo napisał/a:
IMHO, jak nie masz dużego nadgarstka to opcją nr 1 nawet nie zawracałbym sobie głowy. ;) A tak w ogóle to GSa jakiegoś bym rozważył. :))

Nadgarstek mam mały więc rozpatruję wersję 42mm.
GS to faktycznie kozak ale rozmiary mikre - 37mm to stanowczo za mało. No i brak mozliwości przymiarki, za dużo zachodu.

:
Mario79, oba pokazane przez Ciebie modele sa w arkadii. byłem tydzień temu, w PO można przebierać jak w ulęgałkach, mają z 15 sztuk ;)

:
Maru123, Mario pisze chyba o braku możliwości przymiarki KS

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum