Witam panów.mam taki mały dylemacik.otóż szukam zegarka z trytem.znaczy się ma świecić jak nie powiem co.no i firma Traser sie wylania.ładne przystępne zegarki.Ale nic o nich nie wiem.jak sie ma stosunek ceny do jakosci jak z serwisem itd.
Po drugie może macie inne propozycje?najchetniej kupil bym Balla ale ich zegarki sa chwilo po za moim zasięgiem, chyba ze wiecie gdzie kupic taniej.kwota jaka dysponuje to tak do 1000 euro ale wolałbym taaaniej macie jakis pomysl?aha zegarek to może być diver lotnik albo casual, a nawet chrono którego zresztą poszukuje.to będzie taki EDC.dlatego jakieś komplikacje tez są mile widziane.
dziękuję z góry za wskazówki i porady, których potrzebuje jak kania dżdżu bo sam już nie daje rady...
Odpowiedz do tematu
: Traser lub jakis inny tryciak
:
Na Kiziowym bazarku kilka razy widziałem Balla, może jeszcze wisi
:
luki2323, tawatec , vostok ekranoplan, vostok anchar, a te trasery całkiem miłe wybór jest przeogromny w założonym budżecie
:
Oferta chyba wciąż aktualna, "Ball fireman 2" za 3,4 KPLN nówka sztuka - tak przynajmniej deklaruje sprzedający
:
no tak.tylko to jeden z tych Balli co mi sie akurat malo podoba.taki zwykly...jedynie dekiel ladny.a chrono?albo moonphase?i macie jakies linki?
:
Sorki, ale o wenszach nic nie wspominałeś
:
dorzucę kilka firm które robia trytowce - KHS, Praetorian, MWC, Luminox, deep blue, prometheus, reactor, dievas (jeden model robił chyba ), Armourlite ( chrono ), NITE,
- to tak na szybko
- to tak na szybko
:
selassje, zanim się przez to Kolega przekopie ,to da nam troche odsapnąć
:
no Deep Blue super.tylko ze to chrono to duze deko.a ja mam nadgarstek tak 17,5
a te wczesniej podane maja mechaniczne zegarki? ale bedzie szukania... a znacie jakies dobre sklepy internetowe?no i jak z jakością tychże łoczy?bo w reku to tylko Deep Blue mialem.
a te wczesniej podane maja mechaniczne zegarki? ale bedzie szukania... a znacie jakies dobre sklepy internetowe?no i jak z jakością tychże łoczy?bo w reku to tylko Deep Blue mialem.
:
luki2323, jeśli podajemy Osobie konkretne marki ,to chyba raczej są ok są również mech-aut ,,
:
może Pro, rożne różniaste wersje kolorystyczne są tego
:
Odpowiedz do tematu
dzieki panowie.przegladam wlasnie ich oferty
Sylwek rozumiem ale ja to sie zawsze upewniam już tak mi sie zrobiło odkąd mam 2 małych dzieci
[ Dodano: 2012-12-16, 22:39 ]
panowie a roznica miedzy T25 a T100 jest duza?gdzieś czytałem ze 3x na korzyść T100.
Tawatec strasznie mi podpasowal
Sylwek rozumiem ale ja to sie zawsze upewniam już tak mi sie zrobiło odkąd mam 2 małych dzieci
[ Dodano: 2012-12-16, 22:39 ]
panowie a roznica miedzy T25 a T100 jest duza?gdzieś czytałem ze 3x na korzyść T100.
Tawatec strasznie mi podpasowal