Zegarek dla mamy
Odpowiedz do tematu

: Zegarek dla mamy
panowie potrzebna pomoc ;) a widze ze tu wiecej osob zaglada,wiec do rzeczy:
tesciowej nalezy sie prezent na gwiazdke ,z dziewczyna doszlismy do wniosku ze to bedzie zegar,upatrzylismy skagena w sklepie Swiss za 430...i teraz pytanie warto tego skandynawa brac w tej cenie czy raczej skupic sie na Casio czy Lorusku jakims,niby dizajn i look ciekawe-chlodno i minimalistycznie , w srodku jakis japonski kwarc,no ale pytanie : czy warto a jesli nie to ,to co do 450 zl ;)

Nie zadawaj pytań w nieodpowiednich wątkach !

[ Dodano: 2012-12-15, 00:33 ]
dla tesciowej a nie mamy :D to spora roznica :))

Ostatnio zmieniony przez Rudolf 2012-12-14, 23:20, w całości zmieniany 2 razy
Mówisz klapki, myślę kubota...
:
savio23, Skagen to fajne, dobrze wykonane zegarki, na pewno będzie to bardziej oryginalny prezent od Lorusa czy Casio, bo marka nie jest tak popularna.

:
Jak się podoba to brać Skagena, akurat mojej mamie też się niektóre podobają, te podobne do Rado :)) Btw orientujecie się może jak jest z gwarancją? Gdzieś widziałem akcję, że niby dożywotnia.

:
zonie jakis czas temu kupilem skagena (tytan); fajne, bardzo lekkie zegarki, rozmiarowo raczej damskie. Jedyny problem moze byc z bransoleta/meshem/paskiem, bo wszystkie sa docinane do kopert. Ale to mozna w serwisie podobno zalatwic.

beceen | ***** ***
:
Skagen daje dozywotnia gwarancje na mechanizm...reszta czyli np pasek jest objeta normalna gwarancja czyli chyba 2 lata

Mówisz klapki, myślę kubota...
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum