Mam dylemata. Zanabyłem za gotówkę Seiko SSA 003 i coś mi nie pasuje.
Jak go wezmę do ręki, to mi się podoba, wykonanie dużo lepsze niż mogłem się spodziewać ze zdjęć, nawet bezel na żywo nie razi, czego się najbardziej obawiałem.
Po włożeniu na nadgarstek zegarek wydaje mi się strasznie mały, pomimo że aż zmierzyłem suwmiarką średnicę bezela - faktycznie ma 44mm.
Co Wy na ten problem byście powiedzieli? Może przekonacie mnie że się mylę, bo znowu na bazarek? Nie chce mi się już!
Zdjęcia na oryginalnej bransolecie są na forum, to wrzucam na pasku i na gumie od Boschetta która pasuje jakby była robiona do tego Seiko
Odpowiedz do tematu
: Seiko SSA 003
:
Wg mnie na Twoim nadgarstku wcale na małego nie wygląda, szczególnie na skórzanym pasku z podkładką.
:
Ja sprzedałem, miałem dokładnie takie same wrażenia, jak przyjdzie Maciek to pewnie też potwierdzi Coś jest dziwnego w tym zegarku, że na fotkach wygląda super fajnie, kiedy oglądamy go sobie - jest mega, a po założeniu na rękę Możesz kombinować z paskami, ale imo to kwestia czasu tylko. I tak skończy na bazarku.
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-12-16, 12:19, w całości zmieniany 1 raz
jaro19591 napisał/a: |
Zanabyłem za gotówkę Seiko SSA 003 i coś mi nie pasuje. |
Ja sprzedałem, miałem dokładnie takie same wrażenia, jak przyjdzie Maciek to pewnie też potwierdzi Coś jest dziwnego w tym zegarku, że na fotkach wygląda super fajnie, kiedy oglądamy go sobie - jest mega, a po założeniu na rękę Możesz kombinować z paskami, ale imo to kwestia czasu tylko. I tak skończy na bazarku.
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-12-16, 12:19, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
mialem podobnie, to przez szerokosc bezela. wg mnie tarcza za mala jest.
beceen | ***** ***
:
Faktycznie coś mały się wydaje Też go kiedyś rozważałem... Nic, może przy okazji na jakimś zlocie się na żywo zobaczy. IMO - na bazarek, szkoda na siłę się przekonywać
:
A może to jego waga? Założyłem od rana Boschetta i pomimo że ma ten sam rozmiar bezela, to nie czuć go tak "malizną".
:
Czuję się przywołany...
Ale rzeczywiście, ten zegarek na żywo jest słaby, na fotkach wygląda dużo lepiej. Dla mnie był jakiś taki metro, ni to elegancik, ni to diver. A szkło ma niewielką średnicę, do tego jest wypukłe, to najgorsze imo połączenie.
Sprzedawaj i tyle, dzieci z tego nie będzie.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-12-16, 12:52, w całości zmieniany 1 raz
Iks napisał/a: |
Ja sprzedałem, miałem dokładnie takie same wrażenia, jak przyjdzie Maciek to pewnie też potwierdzi |
Czuję się przywołany...
Ale rzeczywiście, ten zegarek na żywo jest słaby, na fotkach wygląda dużo lepiej. Dla mnie był jakiś taki metro, ni to elegancik, ni to diver. A szkło ma niewielką średnicę, do tego jest wypukłe, to najgorsze imo połączenie.
Sprzedawaj i tyle, dzieci z tego nie będzie.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-12-16, 12:52, w całości zmieniany 1 raz
:
Mnie się podoba , na fotkach też źle nie wygląda . Zastanawiałem się czy sobie takiego nie sprawić , ale na ręku nigdy nie miałem .
:
No teraz to nie będzie łatwo
Poza tym chyba ostatni się sprzedawał za coś ok 650 zł...z tego co pamiętam...
Nic to, lekko nie będzie
maciek napisał/a: |
Sprzedawaj i tyle |
No teraz to nie będzie łatwo
Poza tym chyba ostatni się sprzedawał za coś ok 650 zł...z tego co pamiętam...
Nic to, lekko nie będzie
:
Wielkiego parcia nie mam, tak jak pisałem, gdy go wezmę do łapy, to mi się widzi!
:
Bo to Fajny zegar jest
Jak na moje oko ani maly ani metroseksualny
a ten u mnie: blue na kajdanie
, gdy go wezmę do łapy, to mi się widzi! |
Bo to Fajny zegar jest
Jak na moje oko ani maly ani metroseksualny
a ten u mnie: blue na kajdanie
Czas nie pieniądz, zawsze jest.
:
Ale na łapie już nie.
[ Dodano: 2012-12-16, 14:17 ]
Inna bajka - imo kolor robi swoje, czarny jest smutny
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-12-16, 14:17, w całości zmieniany 1 raz
gdy go wezmę do łapy, to mi się widzi! |
Ale na łapie już nie.
[ Dodano: 2012-12-16, 14:17 ]
frog napisał/a: |
blue na kajdanie |
Inna bajka - imo kolor robi swoje, czarny jest smutny
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-12-16, 14:17, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Smutny to jest Jarosław K.
Iks napisał/a: | ||||
Ale na łapie już nie. [ Dodano: 2012-12-16, 14:17 ]
Inna bajka - imo kolor robi swoje, czarny jest smutny |
Smutny to jest Jarosław K.
:
To mój zegarek jest chyba?
frog napisał/a: | ||
Bo to Fajny zegar jest Jak na moje oko ani maly ani metroseksualny a ten u mnie: blue na kajdanie Obrazek |
To mój zegarek jest chyba?
:
To twoj zegarek byl, chyba
Odpowiedz do tematu
maciek napisał/a: |
To mój zegarek jest chyba? |
To twoj zegarek byl, chyba
Czas nie pieniądz, zawsze jest.