Co by tradycji stała się zadość musi się znaleźć też propozycja przekraczająca budżet, ale imo rewelacyjna na EDC:
Odpowiedz do tematu
:
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Gdzie ADHD Prawie rok za mną chodził, a kliknąłem ze 3 tygodnie temu.
To przekroczę letko budżet
Outdoor mi się nie podoba, Sporttaucher świetny, ale spostrzeżenia takie jak przy Rayu - to zdecydowanie nurek jest.
nick555 napisał/a: |
ADHD |
Gdzie ADHD Prawie rok za mną chodził, a kliknąłem ze 3 tygodnie temu.
Szajmon napisał/a: |
Ale czy zmieścisz się w 1500? (raczej nie za nówkę w PL)
|
To przekroczę letko budżet
Michał G. napisał/a: |
propozycja przekraczająca budżet, ale imo rewelacyjna na EDC: |
Outdoor mi się nie podoba, Sporttaucher świetny, ale spostrzeżenia takie jak przy Rayu - to zdecydowanie nurek jest.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
A może:
Może podpasuje bardziej niż ten w PVD, którego miałeś, a i na Raya starczy w tym budżecie.
Może podpasuje bardziej niż ten w PVD, którego miałeś, a i na Raya starczy w tym budżecie.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Może i tak, ale wolałbym spróbować czegoś świeżego tym razem, a nie wracać do zegarków które już miałem.
Może podpasuje bardziej niż ten w PVD |
Może i tak, ale wolałbym spróbować czegoś świeżego tym razem, a nie wracać do zegarków które już miałem.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks, ale tutaj w budzecie mozesz miec idealne EDC (miales PVD, a to inny zegar) i cos swiezego Ray Raven. takze i rybki i akwarium.
:
Za duży na EDC jest ten zegar - jest bardzo fajny, ale to patelnia (46mm średnicy i koperta potęgująca wrażenie wielkości zegarka)
To też tak nie do końca, bo miałem kiedyś małe mako, a koperta w Rayu jest ta sama
mozesz miec idealne EDC |
Za duży na EDC jest ten zegar - jest bardzo fajny, ale to patelnia (46mm średnicy i koperta potęgująca wrażenie wielkości zegarka)
i cos swiezego Ray Raven |
To też tak nie do końca, bo miałem kiedyś małe mako, a koperta w Rayu jest ta sama
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks, koperta kopertą, ale mialem ostatnio na krakowskim spocie male Mako, jeden kolega mial Ray'a i pomimo tego samego koloru to dwa zupelnie rozne zegarki
:
Z podanych typów ja bym brał tissota. od zawsze podobała mi się jego pasek/bransoleta z dziurami
:
bulove bierz, najciekawsze szklo ever
beceen | ***** ***
:
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-12-18, 09:39, w całości zmieniany 1 raz
Łukasz, skoro Orienty niet to wez Bulove, nie podejdzie to Cie pozbawie klopotu
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-12-18, 09:39, w całości zmieniany 1 raz
:
Ja bym poleciał Tissota, jakoś najbardziej mi się widzi z tych na pierwszej stronie
:
Bardzo ciekawi mnie super dokładność połączona z płynącym sekundnikiem więc spróbowałbym Precisionista ale takiego:
:
Miałem tego ostatniego czarnego.
O ile dokładność i płynący sekundnik była OK, o tyle design jest dość odważny No i za duży na mnie był
O ile dokładność i płynący sekundnik była OK, o tyle design jest dość odważny No i za duży na mnie był
World Wide Watches
:
Mnie też i w planie strategicznym mam coś takiego :
Odpowiedz do tematu
Spinner napisał/a: |
ardzo ciekawi mnie super dokładność połączona z płynącym sekundnikiem więc spróbowałbym Precisionista ale takiego: |
Mnie też i w planie strategicznym mam coś takiego :
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW