Odpowiedz do tematu
:
zdecydowanie wybrałbym tissota , wygląda nakomicie
:
Tissot PRS516 na pasku 1419zl, wiec miesci sie w budzecie
:
oj tak - na EDC wyglada apetycznie
:
Przy okazji - podsumowując. Na 95% będzie taki
Wszystkim wypowiadającym się dziękuję
Wszystkim wypowiadającym się dziękuję
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
I to jest słuszny wybór, gratulacje
Oby zagościł na nadgarstku na dłużej
Oby zagościł na nadgarstku na dłużej
:
W przypadku Iksa to raczej życzenie na wyrost
Strzała napisał/a: |
I to jest słuszny wybór, gratulacje
Oby zagościł na nadgarstku na dłużej |
W przypadku Iksa to raczej życzenie na wyrost
:
Dlatego własnie napisane z
Ale w końcu Nowy Rok to i nowe postanowienia może jakieś
Ale w końcu Nowy Rok to i nowe postanowienia może jakieś
:
zagareczek milutko ale bransolete to odrazu trzeba mu zmienic na co innego, dla mnie te dziurska sa straszne, jak rekawiczki dziadkow niedzielnych kierowcow
:
Mam wrażenie, że skomponowałem optymalny zegarkowy zestaw pod siebie, który ewentualnie będzie można w przyszłości jedynie rozbudować Nie mam ochoty czegokolwiek sprzedawać i każdy z aktualnie posiadanych czasomierzy mnie ogromnie cieszy, i tego... czuję się w pewien sposób spełniony zegarkowo
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
a ja musze dokupic jeszcze 3 sztuki
bialy
niebieski
G-shock
bialy
niebieski
G-shock
:
Iks dobry wybór
:
Eee, lipa z tym Tissotem już po fakcie? bo ja brałbym Mido.
Takiego Tissota to niedługo będzie miała połowa ludzi na tym forum patrząc na ich zachwyty, także ze sprzedażą raczej problemów nie będziesz miał
Mido jak dla mnie mniej oklepany, chociaż przyznaję, że ta niebieska tarcza w Tissocie fajnie się mieni...
Takiego Tissota to niedługo będzie miała połowa ludzi na tym forum patrząc na ich zachwyty, także ze sprzedażą raczej problemów nie będziesz miał
Mido jak dla mnie mniej oklepany, chociaż przyznaję, że ta niebieska tarcza w Tissocie fajnie się mieni...
:
O to, to bym się nie martwił. Tissot u nas raczej mało chodliwy
dualbet napisał/a: |
połowa ludzi na tym forum |
O to, to bym się nie martwił. Tissot u nas raczej mało chodliwy
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Kurna, nie mogę takich wątków czytać - bo też mi się marzy jakiś klik w nowy rok Już jest pomysł co - tylko jeszcze nie ma za co
[ Dodano: 2012-12-20, 23:25 ]
A to błąd - bo to nie są złe zegarki. Mają kilka naprawdę solidnych i ciekawych modeli
[ Dodano: 2012-12-20, 23:25 ]
Cytat: |
O to, to bym się nie martwił. Tissot u nas raczej mało chodliwy |
A to błąd - bo to nie są złe zegarki. Mają kilka naprawdę solidnych i ciekawych modeli
:
Odpowiedz do tematu
Słoniu, fajna liczba postów
Fajne, nie fajne - imo bez szału jak za to na ile się cenią. Zdecydowanie więcej modeli Certiny przemawia do mnie, a ceny porównywalne.
Fajne, nie fajne - imo bez szału jak za to na ile się cenią. Zdecydowanie więcej modeli Certiny przemawia do mnie, a ceny porównywalne.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.