Noworoczne EDC
Odpowiedz do tematu

:
zdecydowanie wybrałbym tissota , wygląda nakomicie

:
Tissot PRS516 na pasku 1419zl, wiec miesci sie w budzecie :)

:
oj tak - na EDC wyglada apetycznie

:
Przy okazji - podsumowując. Na 95% będzie taki :)

Wszystkim wypowiadającym się dziękuję pifko pifko ;)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
I to jest słuszny wybór, gratulacje
Oby zagościł na nadgarstku na dłużej ;)

Sylwek
[Usunięty]
:
Strzała napisał/a:
I to jest słuszny wybór, gratulacje
Oby zagościł na nadgarstku na dłużej ;)

W przypadku Iksa to raczej życzenie na wyrost :złośliwiec:

:
Dlatego własnie napisane z ;)
Ale w końcu Nowy Rok to i nowe postanowienia może jakieś :D

:
zagareczek milutko ale bransolete to odrazu trzeba mu zmienic na co innego, dla mnie te dziurska sa straszne, jak rekawiczki dziadkow niedzielnych kierowcow

:
Mam wrażenie, że skomponowałem optymalny zegarkowy zestaw pod siebie, który ewentualnie będzie można w przyszłości jedynie rozbudować :złośliwiec: Nie mam ochoty czegokolwiek sprzedawać i każdy z aktualnie posiadanych czasomierzy mnie ogromnie cieszy, i tego... czuję się w pewien sposób spełniony zegarkowo ;) pifko

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
a ja musze dokupic jeszcze 3 sztuki
bialy
niebieski
G-shock

:
Iks dobry wybór :D

:
Eee, lipa z tym Tissotem :) już po fakcie? bo ja brałbym Mido.
Takiego Tissota to niedługo będzie miała połowa ludzi na tym forum patrząc na ich zachwyty, także ze sprzedażą raczej problemów nie będziesz miał :)

Mido jak dla mnie mniej oklepany, chociaż przyznaję, że ta niebieska tarcza w Tissocie fajnie się mieni...

:
dualbet napisał/a:
połowa ludzi na tym forum

O to, to bym się nie martwił. Tissot u nas raczej mało chodliwy ;)

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Kurna, nie mogę takich wątków czytać - bo też mi się marzy jakiś klik w nowy rok :złośliwiec: Już jest pomysł co - tylko jeszcze nie ma za co :głową w mur:

[ Dodano: 2012-12-20, 23:25 ]
Cytat:
O to, to bym się nie martwił. Tissot u nas raczej mało chodliwy ;)

A to błąd - bo to nie są złe zegarki. Mają kilka naprawdę solidnych i ciekawych modeli ;)

:
Słoniu, fajna liczba postów :))

Fajne, nie fajne - imo bez szału jak za to na ile się cenią. Zdecydowanie więcej modeli Certiny przemawia do mnie, a ceny porównywalne.

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum