Coś w rajdowym stylu.
Odpowiedz do tematu

:
nie zebym sie czepial, ale jak patrze i porownuje fote tego Tissota Heritage'a i Orientow Szuruburu... to z pezotow strasznie wieje cepelia...
ale to tylko moja subiektywna opinia :popcorn:

:
nav napisał/a:
miałem

Jak można było sprzedać taki zegar :głową w mur: plask

:
Tissota mialem i mnie nie zachwycil, a jakiegos chinskiego chrono nie znajde? styl jak speedy schumacher dla mnie jest rajdowy albo chopardy mm.

:
Takie dało się w licytacji wyrwać kiedyś

Ceny były całkiem przyzwoite.

:
Jeśli ST-19, to tylko Alpha Daytona na rally pachu.

Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
z kronikarskiego obowiązku

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-12-23, 23:04, w całości zmieniany 2 razy
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
ten z 1 zdjęcia w środku jeszcze może by uszedł ...

:
Mały OT ;)

Ciniol, specjalnie dla Ciebie WIRED AGAV038

Zwróć szczególną uwagę na szkło :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=DOjbZJTDDmE

Jest dostępny na E-Bay i Rakutenie :złośliwiec:

:
Tomek, - świetny ten wired... hmmm Kurna, już mi się ostatnio citizen przez Wojtka pokazany podoba. Może jednak warto w przyszłym roku ze dwa kwarcyki dokupić hmmm

:
nie głupi ten Wired ale........ chronicznie nie lubię, no nie lubię rzymskich cyfr. Szkło zaś zajebibi :)

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum