Pierwszy zakup 2013
Odpowiedz do tematu

:
Narfas napisał/a:
To da się zdjąć. :))

Wiem - ale po co przepłacać ;)

:
Słoniu napisał/a:
Tylko czy potrzebne mi w tym roku 3 nowe eleganty?

Jasnego masz - mewka, beżowego masz - Orient, ciemną masz Certinkę, Imo ten OS się idealnie wpisuje kolorystycznie w Twoją kolekcję, Tissocik też - niebieskich zegarków dużo nie masz, podobnie takich stricte EDC bez węża ;) Imo OSik i Tissot, na Beihaia przyjdzie czas imo, a jeśli chodzi Ci o mechanizm... może Everest?

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks napisał/a:
a jeśli chodzi Ci o mechanizm... może Everest?

Obrazek

Obrazek

Wszystko pięknie, tylko te kropkowane indeksy... Damskie jakieś, nie?

pozdrawiam
Narfas

:
Tylko zobaczymy czy OS dostępny ;) Niebieski elegant to będzie Turbinka z WUS :) Tissot faktycznie się wpisuje dobrze w moją kolekcję jak i OS. Everest kompletnie mi nie leży. Aktualnie czekam na odpowiedź o dostępności OSa oraz Beijinga. Tissot generalnie jest dostępny :złośliwiec:

:
Dostępność Pekina nie jest chyba tajemnicą :idea: ;)

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

Fazi, - troszkę inaczej - no WUS jeden z użytkowników pisał o dostępności/rabatach i możliwości wyboru numeru :złośliwiec: Stąd zapytanie o Pekina. Jeżeli chodzi o OSa to teoretycznie jest na rakutenie w dwóch sklepach, wolę jednak poczekać na potwierdzenie, że go mają. :))

:
Narfas napisał/a:
Wszystko pięknie, tylko te kropkowane indeksy... Damskie jakieś, nie?

Nie wiem, nie znam się na garniturowcach :)) . Mewka mi pasowała - tyle wiem, no i Osik mi się podoba ;)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Szymon
[Usunięty]
:
nick555 napisał/a:
Pekin, dłużej poczekasz :)
Tissota i tak kupisz... niedługo.

Jestem tego zdania co nick. Tissota zawsze zdążysz ;)

:
Dobra, dzięki pomocy mojej połówki - mam faworyta :złośliwiec: - teraz niestety pod wpływem sporej ilości literatury winnej ;) Wpadł mi w oko jeszcze tissot w chrono na plastikowej eci... :oops: Cóż, faza na chrono nie mija :))

IMO - fajny zegar na wakacje - kauczukowy pasek - sportowy charakter :)) Mam jeszcze chwilkę "czasu" do zakupu pifko

:
Santino, 100m - całkiem sensowne cool

:
Nooo, w zupełności.
Szkoda, że nie ma niebieskiego ;-)

:
Santino, - nie ma - jest szary na bransie ;)

:
W sumie, to szarego chrono nie mam... Jeszcze ;-)

:
On jest szary, czy czarny?

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum