Odpowiedz do tematu
: Higuchi
Czy u Higuchi'ego można negocjować ceny, czy też ich oferta jest ostateczna?
:
Można zawsze spróbować. Na WUS chyba ktoś pisał, że Higuchi jest elastyczny. BTW. często Higuchi ma lepsze ceny w porównaniu do innych znanych sprzedawców.
:
Dzieki za info. Zobaczymy, czy negocjacje sie powioda. Jak na razie oferta jest srednia.
:
A tak luźno nawiązując do Higuchiego - orientuje się ktoś jak to jest z ochroną kupującego przy płatności kartą kredytową? Przymierzam wybrać się do banku po tę wiedzę, ale coś trafić nie mogę - może ktoś przerabiał temat.
MariuszD, na kiedy planujesz zakup, bo i ja się koło jednego zegarka od jakiegoś czasu kręcę [czytaj fundusze kolekcjonuję] - przy większym zamówieniu łatwiej o stolicę Maroka.
MariuszD, na kiedy planujesz zakup, bo i ja się koło jednego zegarka od jakiegoś czasu kręcę [czytaj fundusze kolekcjonuję] - przy większym zamówieniu łatwiej o stolicę Maroka.
:
emster, planowałem na dniach, ale chyba muszę się chwilę jeszcze wstrzymać. Raz, że Katsu na ranie nie odpisał w sprawie negocjacji, dwa, że wygląda na to, że można znaleźć trochę taniej, a trzy, prawdopodobne opłaty powodują, że budżet znacznemu przekroczeniu ulegnie. Więc sprawa pewnie się przeciągnie z miesiąc albo dwa.
:
MariuszD, u mnie to minimum kilka tygodni. A przed zakupem również przeczeszę net, może da radę taniej znaleźć.
Jaki tańszy sklepik znalazłeś?
Jaki tańszy sklepik znalazłeś?
:
Na Rakutenie jest taniej niż u Higuchiego, nawet jak się przez pośrednika śle. No i w przypadku przesyłki od Higuchi praktycznie pewne opłaty dodatkowe 6
:
Z opłatami to się w sumie pogodziłem i wliczam w koszt od razu.
Akurat poszukiwany przeze mnie model taniej u Higuchiego o jakieś 3400 jenów. Także widać, "ekonomia" wszędzie taka sama
Akurat poszukiwany przeze mnie model taniej u Higuchiego o jakieś 3400 jenów. Także widać, "ekonomia" wszędzie taka sama
:
Ja też, ale czemu nie dać sobie szansy na miłą niespodziankę?
emster napisał/a: |
Z opłatami to się w sumie pogodziłem i wliczam w koszt od razu. |
Ja też, ale czemu nie dać sobie szansy na miłą niespodziankę?
:
Odpowiedz do tematu
Ja bym się absolutnie za taką niespodziankę nie obraził