Odpowiedz do tematu
:
dwojka! Samolocik imho trochę infantylny. Poza tym rezerwa chodu jest fajnym dodatkiem
„Kto raz zejdzie z dobrej drogi, już nigdy nie zechce na nią powrócić”
:
Only two
:
pewnie, że czarnuch. Samolocik w 1 to żart.
:
Z tych - Imo żaden Kiedyś Maciek wypatrzył meeeega JL Rozmiar podobny
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
tylko jaka cena......
:
w kaflu sie zmieścisz...
olek napisał/a: |
tylko jaka cena...... |
w kaflu sie zmieścisz...
:
no właśnie.....
:
Olek, weź może poczekaj na podforumowego lotnika...
Jeśli mus z tych dwóch to absolutnie 2. Jedynka - podpisuje się pod wszystkim, co powiedzieli odradzający go Kumotrzy....
Jeśli mus z tych dwóch to absolutnie 2. Jedynka - podpisuje się pod wszystkim, co powiedzieli odradzający go Kumotrzy....
Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
Ale zegar IMO bez porównania ciekawszy, no i Żaki mimo wszystko porządniejsze jakościowo są
Cytat: |
no właśnie..... |
Ale zegar IMO bez porównania ciekawszy, no i Żaki mimo wszystko porządniejsze jakościowo są
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
takim sposobem to wiesz jak mozna budżet wywindowac?:)
:
Zegar spoko. Tylko datumovka ciut maleńka - jakby była czarna, to by się mniej w oczy rzucała chyba
Ну, погоди!
:
Ja też stawiam na dwójkę.
Jedynka ma głupkowaty samolocik no i ta naciągana 7-dniowa rezerwa...
Jedynka ma głupkowaty samolocik no i ta naciągana 7-dniowa rezerwa...
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Z tych dwóch to nr 2, w jedynce ta czcionka napisu "power reserve" nie powinna sie tam znaleźć.
A tak w ogóle to dla mnie w pilocie powinna być duża sekunda i żadnych dodatków poza datą, rezerwa chodu jakoś mi nie leży w lotniku
A tak w ogóle to dla mnie w pilocie powinna być duża sekunda i żadnych dodatków poza datą, rezerwa chodu jakoś mi nie leży w lotniku
:
Zdecydowanie numer . Bardzo dobrze wykonany zegarek a Power Reserve dodaje mu uroku. Miałem w wersji Big- kawał zegara.
Pozdrawiam
Waldek
Waldek
:
Odpowiedz do tematu
Gdyby nie ta śmieszna rezerwa w 1 to można by się nawet zastanawiać. A tak, to zostaje tylko brać 2