2 piloty
Odpowiedz do tematu

:
dwojka! Samolocik imho trochę infantylny. Poza tym rezerwa chodu jest fajnym dodatkiem

„Kto raz zejdzie z dobrej drogi, już nigdy nie zechce na nią powrócić”
maciek
[Usunięty]
:
pewnie, że czarnuch. Samolocik w 1 to żart. :))

:
Z tych - Imo żaden :popcorn: Kiedyś Maciek wypatrzył meeeega JL ;) Rozmiar podobny ;)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
olek
[Usunięty]
:
tylko jaka cena......

maciek
[Usunięty]
:
olek napisał/a:
tylko jaka cena......

w kaflu sie zmieścisz... :))

olek
[Usunięty]
:
no właśnie.....

:
Olek, weź może poczekaj na podforumowego lotnika...
Jeśli mus z tych dwóch to absolutnie 2. Jedynka facepalm - podpisuje się pod wszystkim, co powiedzieli odradzający go Kumotrzy....

Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
Cytat:
no właśnie.....

Ale zegar IMO bez porównania ciekawszy, no i Żaki mimo wszystko porządniejsze jakościowo są ;)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
olek
[Usunięty]
:
takim sposobem to wiesz jak mozna budżet wywindowac?:)

:
Zegar spoko. Tylko datumovka ciut maleńka - jakby była czarna, to by się mniej w oczy rzucała chyba :)

Ну, погоди! :wkurzony:
:
Ja też stawiam na dwójkę.
Jedynka ma głupkowaty samolocik no i ta naciągana 7-dniowa rezerwa...

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
:
Z tych dwóch to nr 2, w jedynce ta czcionka napisu "power reserve" nie powinna sie tam znaleźć.
A tak w ogóle to dla mnie w pilocie powinna być duża sekunda i żadnych dodatków poza datą, rezerwa chodu jakoś mi nie leży w lotniku ;)

:
Zdecydowanie numer . Bardzo dobrze wykonany zegarek a Power Reserve dodaje mu uroku. Miałem w wersji Big- kawał zegara.

Pozdrawiam
Waldek
:
Gdyby nie ta śmieszna rezerwa w 1 to można by się nawet zastanawiać. A tak, to zostaje tylko brać 2

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum