Odpowiedz do tematu
:
Jakoś do tego C.01 nie mam przekonania. Niby Tissot sieje propagandę, że mechanizm spoko, ale jednak ten plastik odstrasza trochę. Co prawda nie miałem, nie nosiłem ale też nie kupiłbym
:
Przemek, - a mnie już rok temu korciło coś na tym mechanizmie - a to z tego powodu, że ma tak "mieszaną" opinię Może się skuszę
:
I jaka ostateczna decyzja ?
:
Dam znać i tu i w nowych nabytkach - mam nadzieję, że jeszcze w styczniu. Wszystko zależy od stanu konta, który póki co nie pozwala na szaleństwa
:
Bo on po chińsku cyka
Słoniu bierz Pekina, w nim będziesz sam chodził
Iks napisał/a: |
Tissot , na temat Pekina się nie będę wypowiadał nawet, bo go kompletnie nie rozumiem. |
Bo on po chińsku cyka
Słoniu bierz Pekina, w nim będziesz sam chodził
:
Oddałem swój głos na Tissota Heritage 516 GL.
Chociaż są to imo całkiem różne zegarki.Ja kupiłbym najpierw szwajcara.Jest on moim skromnym zdaniem bardziej uniwersalny.Pekin to typowy garniturowiec-super klasyk.
Takie zestawienie to po prostu fajna zabawa.
Chociaż są to imo całkiem różne zegarki.Ja kupiłbym najpierw szwajcara.Jest on moim skromnym zdaniem bardziej uniwersalny.Pekin to typowy garniturowiec-super klasyk.
Takie zestawienie to po prostu fajna zabawa.
:
union, dobrze zrobiłeś ale Tissot już jedzie do Słonia - tak przypuszczam, choć nie chce nic zdradzić.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
No to pewnie pojawi się znowu jakaś ciekawa recenzja...
Michał napisał/a: |
Tissot już jedzie do Słonia - tak przypuszczam, choć nie chce nic zdradzić. |
No to pewnie pojawi się znowu jakaś ciekawa recenzja...
:
Patrząc na wyniki ankiety to towarzystwo mocno podzielone
World Wide Watches
:
w tym zestawieniu było to do przewidzenia...
pasti napisał/a: |
Patrząc na wyniki ankiety to towarzystwo mocno podzielone |
w tym zestawieniu było to do przewidzenia...
:
Słoniu, tissot taki oklepany śfajcialsko-kincki zeiger ,, a beijing Panie to prawdziwie kincko-kincka kłalyta bierz Pan kincki-kincki i tak też zagłosowałem
:
+ 1
Sylwek napisał/a: |
Słoniu, tissot taki oklepany śfajcialsko-kincki zeiger ,, a beijing Panie to prawdziwie kincko-kincka kłalyta bierz Pan kincki-kincki i tak też zagłosowałem |
+ 1
:
Odpowiedz do tematu
Zakup pierwszoroczny dokonany - efekt - niebawem w nowych nabytkach
A tak poza tym to dzięki za głosy - bardzo pomogły - 42:42 Okazuje się, że w kwocie 1,8k można znaleźć ciekawe zegarki, które stanowią niezłą konkurencję
A tak poza tym to dzięki za głosy - bardzo pomogły - 42:42 Okazuje się, że w kwocie 1,8k można znaleźć ciekawe zegarki, które stanowią niezłą konkurencję