Segoy napisał/a: |
już po ptakach. Maurycy zwyciężył. |
Odpowiedz do tematu
:
union,
:
No żesz mnie na noc tak ...hmmm, echhh
Śliczniutki jest
Segoy napisał/a: |
Taki też ładny: |
No żesz mnie na noc tak ...hmmm, echhh
Śliczniutki jest
:
wypraszam sobie te "po ptakach"
Santino napisał/a: | ||
union,
|
wypraszam sobie te "po ptakach"
:
I słusznie, poprawnie po ślunsku godomy po ptokach
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-01-09, 18:18, w całości zmieniany 1 raz
a wcale że nie, to jakiś archaizm bo u nos goda się że coś poszło sie jeb^@%
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-01-09, 18:18, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Dziwne...u nas też
Ciniol napisał/a: |
coś poszło sie jeb^@% |
Dziwne...u nas też
:
Bo to taki regionalizm spotykany na obszarach między Odrą a Kamczatką.
pozdrawiam
Narfas
Cezar napisał/a: | ||
Dziwne...u nas też |
Bo to taki regionalizm spotykany na obszarach między Odrą a Kamczatką.
pozdrawiam
Narfas
:
Zegarek zacny i niech się nosi !
Ostatnio zmieniony przez Volturi 2013-01-09, 23:16, w całości zmieniany 1 raz
belmondoo napisał/a: |
Maurycy doszedł. jest meeeega zgodnie z obietnicą wrzucam zdjęcia - niestety jakość średnia bo robione telefonem. Jak będę miał dostęp do sprzętu to zrobię coś lepszego
Obrazek wyszła trochę zapaskudzona tarcza ale to moje odciski paluchów. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek |
Zegarek zacny i niech się nosi !
Ostatnio zmieniony przez Volturi 2013-01-09, 23:16, w całości zmieniany 1 raz
Czas jest moim sprzymierzeńcem.
:
Volturi, a dziękuje dziękuje
zegareczek według mnie jest całkiem spoko, żadnych zastrzeżeń nie mam co do jakości wykonania. Jedyne do czego można się doczepić to to, że jest to bakteria
zegareczek według mnie jest całkiem spoko, żadnych zastrzeżeń nie mam co do jakości wykonania. Jedyne do czego można się doczepić to to, że jest to bakteria
:
Może ja jestem jakiś staromodny ale dla mnie zegarek do garnituru powinien być na skórzanym pasku.
Mesh faktycznie wygląda super z tym zegarkiem ale do garnituru szukałbym np. jakiegoś czarnego krokodyla
Mesh faktycznie wygląda super z tym zegarkiem ale do garnituru szukałbym np. jakiegoś czarnego krokodyla
Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
:
Piękny zegarek. I na tej delikatnej, jak by nie patrzeć, bransolecie też. Mnie nie razi taki zestaw do garnituru, wręcz odwrotnie Podoba mi się
:
Podoba się zegarek! Odnośnie paska...Uważam, że mesh jest jeszcze w Polsce (nie licząc entuzjastów zegarków) jest mało popularny, dlatego będziesz oryginalny
:
no i swoje kosztuja te plecionki
:
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2013-01-10, 16:26, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
mnie się strasznie ten podoba:
Ale ML też ładny, gratuluję!
Ale ML też ładny, gratuluję!
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2013-01-10, 16:26, w całości zmieniany 1 raz
Skate or die!