Może Kemmner?
Odpowiedz do tematu

:
Mój gustibus mówi mi, że ten Kemmner jest wyjebiście elegancki :shock:
Trafia na wishliste :głową w mur:

A, rozmiar wydaje się wprost idealny do tego typu zegarka.

Ostatnio zmieniony przez jerry 2013-01-08, 22:25, w całości zmieniany 1 raz
:
dla mnie ten zegarek baaaardzo traci na źywca, a zwłaszcza szkło...

Skate or die!
:
Po zdjęciach brałbym w ciemno. Po pierwszym macaniu też. Ale po kolejnym jakby mniej :)
A teraz całkiem przeszło :)

:
Michał napisał/a:
charin, po pierwsze primo - to nie kostka ( :złośliwiec: ), po drugie primo wiele traci na żywo ;)

O jo joj zyskuje na żywo na ładnym pasku, w ładnym sloneczku. To jeden z piękniejszych zegarków tylko ostatnio koperty Roland robi z jakiejś plasteliny bo strasznie szybko się rysują. Dziwne to jakieś.

Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
Jutro ponownie go pomacam, zeby sie utwierdzic w przekonaniu, ze mi sie nie podoba i juz nigdy wiecej nie wchodzic na jego aukcje. :złośliwiec: :))

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał napisał/a:
Jutro ponownie go pomacam, zeby sie utwierdzic w przekonaniu, ze mi sie nie podoba i juz nigdy wiecej nie wchodzic na jego aukcje. :złośliwiec: :))

Tia... a świstak siedzi i zawija je w te sreberka :P

:
Słoniu, wiedzialem, ze sie odezwiesz. :złośliwiec:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Mój zegarek będziesz dotykał? W rękawiczkach chyba!

FORZA Robert!
RK WRT
:
nick555 napisał/a:
Mój

Nie Twój, w Słonia. :))

:
Dałem mu ponosić :)

FORZA Robert!
RK WRT
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum