Mój gustibus mówi mi, że ten Kemmner jest wyjebiście elegancki
Trafia na wishliste
A, rozmiar wydaje się wprost idealny do tego typu zegarka.
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez jerry 2013-01-08, 22:25, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez jerry 2013-01-08, 22:25, w całości zmieniany 1 raz
:
dla mnie ten zegarek baaaardzo traci na źywca, a zwłaszcza szkło...
Skate or die!
:
Po zdjęciach brałbym w ciemno. Po pierwszym macaniu też. Ale po kolejnym jakby mniej
A teraz całkiem przeszło
A teraz całkiem przeszło
:
O jo joj zyskuje na żywo na ładnym pasku, w ładnym sloneczku. To jeden z piękniejszych zegarków tylko ostatnio koperty Roland robi z jakiejś plasteliny bo strasznie szybko się rysują. Dziwne to jakieś.
Michał napisał/a: |
charin, po pierwsze primo - to nie kostka ( ), po drugie primo wiele traci na żywo |
O jo joj zyskuje na żywo na ładnym pasku, w ładnym sloneczku. To jeden z piękniejszych zegarków tylko ostatnio koperty Roland robi z jakiejś plasteliny bo strasznie szybko się rysują. Dziwne to jakieś.
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
Jutro ponownie go pomacam, zeby sie utwierdzic w przekonaniu, ze mi sie nie podoba i juz nigdy wiecej nie wchodzic na jego aukcje.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Tia... a świstak siedzi i zawija je w te sreberka
Michał napisał/a: |
Jutro ponownie go pomacam, zeby sie utwierdzic w przekonaniu, ze mi sie nie podoba i juz nigdy wiecej nie wchodzic na jego aukcje. |
Tia... a świstak siedzi i zawija je w te sreberka
:
Słoniu, wiedzialem, ze sie odezwiesz.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Mój zegarek będziesz dotykał? W rękawiczkach chyba!
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Nie Twój, w Słonia.
nick555 napisał/a: |
Mój |
Nie Twój, w Słonia.
:
Odpowiedz do tematu
Dałem mu ponosić
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT