Odpowiedz do tematu
:
Dla kobiet - znaczy 45mm zamiast 47mm?
:
do tego to PRAWDZIWE diamenty... Tak, tak Drogie Panie.. Juz dziś to cacko może ozdobić Wasz nadgarstek, dodając uroku i cudnie uatrakcyjniając strój...
[ Dodano: 2013-01-19, 22:42 ]
bu10, rozejrzyj się nad zatoką miedzy Zodiacami
[ Dodano: 2013-01-19, 22:42 ]
bu10, rozejrzyj się nad zatoką miedzy Zodiacami
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
US$1599 incl shipping, chyba kliknę
Apa13 napisał/a: |
Helson chyba wziął się za robienie zegarków dla kobiet |
US$1599 incl shipping, chyba kliknę
:
halina, ja myślę, że wystarczy na niego spojrzeć i cena nie gra roli. Powinni jeszcze dopłacić :
:
Co do zegarka dla kobiety, warto podpytać osobę, diament nie zaszkodzi... ale może nie pomóc....
Generalnie kobiety, moim zdaniem, nie zwracają uwagi na rozmiar zegarka, a nawet wręcz przeciwnie.... Ładny ma być... cokolwiek to nie znaczy , Podpytać, bardzo warto
Generalnie kobiety, moim zdaniem, nie zwracają uwagi na rozmiar zegarka, a nawet wręcz przeciwnie.... Ładny ma być... cokolwiek to nie znaczy , Podpytać, bardzo warto
John Smith
:
A jak się mają te ostatnie propozycje do budżetu kolegi?
Za 500PLN to też Certinkę ceramic dla żony łyknę chętnie, bo jej się bardzo podoba.
Za 500PLN to też Certinkę ceramic dla żony łyknę chętnie, bo jej się bardzo podoba.
:
Moja to przejmuje mi czasem jakieś zegary i muszę ich pilnować
Tu np. z Ballem:
Ostatnio to chciała mi Hamiltona PAna Europa "pożyczyć" ale się nie dałem
Tu np. z Ballem:
Ostatnio to chciała mi Hamiltona PAna Europa "pożyczyć" ale się nie dałem
World Wide Watches
:
pasti, jest na to sposób - zegarki na bransolecie i wtedy nie będzie podbierać jak z ręki będzie zlatywał... choć z drugiej strony gorzej jak to nie będzie przeszkadzać, to zegarek można łatwo przez to zmasakrować.
:
Moja dziewczyna ostatnio cos takiego sobie upatrzyla, tak sie jej spodobal, ze pewnie niedlugo przyplynie
Uniform Wares 103 series
Uniform Wares 103 series
:
taki trochę dworcowy ale skoro jej się podoba
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Minimalistyczny
Podobno minimalizm jest w modzie
Podobno minimalizm jest w modzie
:
Odpowiedz do tematu
Ja nawet nie wnikam czemu Jak mowilem, ze z podobnych to np. Mondaine to zostalem poinformowany, ze one so ZUPEŁNIE inne i absolutnie nie podobne hmm