Jaki zegarek dla kobiety?
Odpowiedz do tematu

Blaz
[Usunięty]
:
Dla kobiet - znaczy 45mm zamiast 47mm? :))

:
:)) do tego to PRAWDZIWE diamenty... Tak, tak Drogie Panie.. Juz dziś to cacko może ozdobić Wasz nadgarstek, dodając uroku i cudnie uatrakcyjniając strój... :D

[ Dodano: 2013-01-19, 22:42 ]
bu10, rozejrzyj się nad zatoką miedzy Zodiacami

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Apa13 napisał/a:
Helson chyba wziął się za robienie zegarków dla kobiet

US$1599 incl shipping, chyba kliknę ;)

:
halina, ja myślę, że wystarczy na niego spojrzeć i cena nie gra roli. Powinni jeszcze dopłacić : :))

:
Co do zegarka dla kobiety, warto podpytać osobę, diament nie zaszkodzi... cool ale może nie pomóc....

Generalnie kobiety, moim zdaniem, nie zwracają uwagi na rozmiar zegarka, a nawet wręcz przeciwnie.... Ładny ma być... cokolwiek to nie znaczy hmmm , Podpytać, bardzo warto :)

John Smith
:
A jak się mają te ostatnie propozycje do budżetu kolegi?
Za 500PLN to też Certinkę ceramic dla żony łyknę chętnie, bo jej się bardzo podoba.

:
taki wybrała moja córka http://chronograph.pl/mob...end-Dream/11651

:
Moja to przejmuje mi czasem jakieś zegary i muszę ich pilnować :/

Tu np. z Ballem:

Ostatnio to chciała mi Hamiltona PAna Europa "pożyczyć" ale się nie dałem cool

World Wide Watches
:
pasti, jest na to sposób - zegarki na bransolecie i wtedy nie będzie podbierać jak z ręki będzie zlatywał... :D choć z drugiej strony gorzej jak to nie będzie przeszkadzać, to zegarek można łatwo przez to zmasakrować. ;)

pytanko666
[Usunięty]
:
Moja dziewczyna ostatnio cos takiego sobie upatrzyla, tak sie jej spodobal, ze pewnie niedlugo przyplynie :)

Uniform Wares 103 series

:
taki trochę dworcowy ale skoro jej się podoba pifko

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Minimalistyczny :P
Podobno minimalizm jest w modzie :D

pytanko666
[Usunięty]
:
Ja nawet nie wnikam czemu :D Jak mowilem, ze z podobnych to np. Mondaine to zostalem poinformowany, ze one so ZUPEŁNIE inne i absolutnie nie podobne hmm :))

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum