Nautica - na którym pasku lepiej
Odpowiedz do tematu

:
johnny_b2, mydło i szczoteczka. Dasz rade

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Apa13, nic z tego. Drugi etap to wrzucenie do pralki. Może to pomoże. Nie wiem jak to jest, ale jak się zabrudzi, to to już ciężko umyć hmmm

:
Remik napisał/a:
Kobieta to oczywiście wszystko by w gumę ubrała :D . Bezpieczniej czy jakoś tak :))

Zdecydowanie zostaw go na skórce ;)

Remik swoje lata ma więc wie co mówi, doświadczony znaczy się :D

:
wielebny napisał/a:

Remik swoje lata ma więc wie co mówi, doświadczony znaczy się :D

Rozumiesz mnie doskonale :)) pifko

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
johnny_b2 napisał/a:
Drugi etap to wrzucenie do pralki. Może to pomoże.

Włóż ten pasek do skarpetki czy coś przed wrzuceniem do pralki :)

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Zmywaczem do paznokci spróbuj, zacznij od spodu. Mocniejszych nie polecam, choć ja bym pewnie ekstrakcyjną obleciał. A z tych dwóch, skóra, bo ładna nawet jak na Patiniaka.

FORZA Robert!
RK WRT
:
Zdecydowanie na skórze lepiej wygląda.

:
nick555, jak zamawiałem, to jeszcze Cię nie znałem. Teraz to będzie szło przez Ciebie pewnie ;) pifko , choć pasek niezły.
A propos, zegarka jeszcze nie mam, ale pewnego paska doczekać się nie mogę :złośliwiec: :))
MariuszD, też tak uważam ;)

popróbuje ze zmywaczem do paznokci. Na to nie wpadłem. Może pomoże hmmm

Ostatnio zmieniony przez johnny_b2 2013-01-22, 15:53, w całości zmieniany 2 razy
:
Raczej nie uda Ci się umyć tego paska, taka to bolączka kolorowych nautiki. Często klienci przynosili to na reklamacje, jak jeszcze w sklepie pracowałem. Wystarczył miesiąc chodzenia i mówili, że nawet cifem nie puszczał ten brud, o zmywaczu co prawda nie słyszałem. Wracając do tematu- na skórzanym zdecydowanie lepiej mu :)

:
IMO skórka :)

:
Przemek, no i właśnie. To już wiem. Do reklamacji bym tego nie dał, bo spodziewam sie że by odrzucili. :/

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum