Seiko w goldzie (bicolor), rolkopodobne
Odpowiedz do tematu

:
A ja Kyle'a popieram w poszukiwaniach.. może to już ten wiek? Mnie też coś w ten deseń chodzi ostatnio po głowie. Bądź co bądź - jest to klasyka imo, kontrowersyjna ale..

Ta "5" na miejscu trzecim pokazana robi dobre wrażenie. Ale też szukałbym raczej coś w kwarcu.

Kibicuję, śledzę wątek i kto wie co się urodzi...

Szymon
[Usunięty]
:
Bibliotek@rz,
Bardzo ładny Ci on - ten orient. Aż chyba na Wishlistę pójdzie ;)

Ostatnio zmieniony przez Szymon 2013-01-27, 20:34, w całości zmieniany 1 raz
Szymon
[Usunięty]
:
Niektóre ładne, niektórych to bym w zyciu kijem nie tknął :D
Mewka podpisana miliard razy na tarczy do nie nie gada totalnie. Ale jest jeszcze kilka partyjnych marek które wyglądają całkiek fajnie :)

No i rozbroiły mnie zegarki Handlove. Znaczy się na sprzedaż ? :D

:
Rzeczywiście "handlove" mi się nieprzyzwoicie kojarzy z czymś. :D

:
Zegarek budziłby uśmiech na twarzy :)

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
Szymon
[Usunięty]
:
machlo napisał/a:
Rzeczywiście "handlove" mi się nieprzyzwoicie kojarzy z czymś. :D

Ty z takimi to tu uważaj, bo melepety rózne, jeszcze Cie ktoś zapyta czy z doświadczenia te skojarzenia :D :twisted:

:
Handlove miazga :)) :)) :))

:
Kto akceptuje w zegarku nutę biżuteryjną w granicach dobrego smaku i elegancji to styl rolex datejust z geometrycznym bezelem jest odpowiedzią na to zapotrzebowanie. Wieloletnia popularność datejust (głównie stalowego) dowodzi, że udało się stworzyć projekt skończony w zgodzie z powyższym. Kto może sobie pozwolić to się nie rozdrabnia. A inni testują wcześniej np. bicolor Seiko.

Zwracam uwagę na bransolety. W Seiko 5 i w Oriencie jest blaszana, z boku widać gięcia. W kwarcach Seiko, tych obecnie dostępnych jak i z lat 80tych i 90tych jest trochę lepiej bo ogniwa zewnętrzne i ten rządek całkowicie środkowy jest z pełnych ogniw. To wygląda znacznie lepiej.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum