Pomożecie ?
Odpowiedz do tematu

Szymon
[Usunięty]
:
Karolus napisał/a:
też jeszcze nie robiłem zakupów zagramanicznych, ale znalazłem kilka takich cykaczy- co pany na to ?
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Te Orienty co pokazałeś, to mi się nie podobają - jakieś takie przekombinowane, albo niedokombinowane. Citek bardzo sympatyczny za to.

Widze, że koperty typu tonneau też wchodzą w grę. Ta co pokazałem kilka postów wyzej to mistrz moim zdaniem:

. A zobacz jeszcze takie orienciki:

Tu kwarcyk z chrono - taki odwazniejszy:

Klasyk:

I tu tez taki klasyczny:

Ostatnio zmieniony przez Szymon 2013-01-26, 22:58, w całości zmieniany 1 raz
:
kumotrzy doradźcie który z tych dwóch- są praktycznie w tej samej cenie

:
Obydwa brzydkie

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
emster
[Usunięty]
:
Z tych dwóch to ja bym się na Orienta skusił. Ale przejrzyj jeszcze chociażby te dwa ostatnie modele co to Szajmon zaprezentował - więcej w nich "tego czegoś" :)

Szymon
[Usunięty]
:
Apa13 napisał/a:
Obydwa brzydkie

O Artur. Znaleźliśmy niezgodność. Moim zdaniem ten Orient wygląda spoko i myslę że na żywo duzo zyska.

Szkoda że na Demusie zawsze zdjęcia na takiej mikrej rączce (btw, jest jeszcze jasny):

Z tych dwóch brałbym oczywiście Orienta. Z kostek to był jeszcze z wieloletnim kalendarzem, ale nie moge znaleźć zdjęcia (a bardzo fajnie wyglądał w niebieskim)

Ostatnio zmieniony przez Szymon 2013-01-29, 07:05, w całości zmieniany 1 raz
:
Ja bym brał tego czarnego klasyka, którego Szajmon polecił. Chłop wie co gada pifko

Szymon
[Usunięty]
:
A jeszcze pomelepecę i pomącę. A co!

Trafiłem na takiego ładnego partyjniaczka. W budżecie się mieści, że ho ho ho Merry Christmas. IMO całkiem zgrabny (taki vintage trochę z tarczy):

Dostępny tutaj: KLIK

Ostatnio zmieniony przez Szymon 2013-01-29, 07:38, w całości zmieniany 2 razy
:
Szajmon, Zaejefajny!
Troszkę mały, ale świetny!

Szymon
[Usunięty]
:
Santino napisał/a:
Szajmon, Zaejefajny!
Troszkę mały, ale świetny!

Kosteczki niby wydają się większe, ale jednak 33mm to ciut mało jak dla mnie. Jakby miał 36-37mm, to już bym klikał, bo bardzo urokliwy jest.

Ostatnio zmieniony przez Szymon 2013-01-29, 10:04, w całości zmieniany 1 raz
:
Szajmon napisał/a:
Kosteczki niby wydają się większe, ale jednak 33mm to ciut mało jak dla mnie. Jakby miał 36-37mm, to już bym klikał, bo bardzo urokliwy jest.

Lepiej bym tego nie ujął. pifko

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum