I jeszcze przecudny Waltham z białą tarczą godny pożądania do kolekcji wojakomaniaków:

Waltham Ord. Dept. WW2 Military Mens Watch US Army USMC 17j 6/0-B 1945
Wintergreen napisał/a: |
Ostatnio sporo wydałem na inne zegarki, więc nie będę grał ostro ![]() |
Ja ciągle szukam, ale bez napinki. Przecież na ebay`u non stop jest ich po kilka do kupienia. Ponieważ wojaki to moje pole zainteresowań nr 2, nie chce mi się kupować drogo, myślę, że prędzej czy później jakiś do mnie i tak trafi. Nawet jutro kończy się u nas na Alle.. jedna wojskowa Bulova - przyglądam się i zobaczę za ile pójdzie. Ostatnio sporo wydałem na inne zegarki, więc nie będę grał ostro ![]() |
Ciniol napisał/a: | ||
Ja tak mówie po każdym tygodniu i co? Doopa mi wychodzi z powściągliwości ![]() dziś 4 ruskie odebrałem |
Na ebay można trafić nie budzące wątpliwości amerykańskie wojaki za mniej niż połowę tego co napisałeś. |
Maras68,
Na ebay można trafić nie budzące wątpliwości amerykańskie wojaki za mniej niż połowę tego co napisałeś.A jaką amfę kupiłeś? Można gdzieś ją zobaczyć? ![]() |
Spam napisał/a: |
...nie powiem... ciągnęło mnie... nawet byłem w stanie dać 250 martwych prezydentów... plan był ambitny...
...u mnie to wygląda tak... jak ja nie licytuję to zegarek idzie za względną kaskę... a jak tylko coś zacznę klikać to momentalnie sumy urastają do niebotycznych rozmiarów... więc tu bym się nie upierał, że to było po taniości ![]() ![]() |
Maras68,
Ogółem nie napalałem się za mocno i tak czy siak cena zapowiada się w tej chwili na zbyt wysoką. http://allegro.pl/stara-w...2965188186.html Na ebay można trafić nie budzące wątpliwości amerykańskie wojaki za mniej niż połowę tego |
Maras68 napisał/a: |
a ten może tanio pójdzie:
http://www.ebay.com/itm/W...=item460c500065 |
Yakovlev napisał/a: |
Spam, pozwolisz, że również będę gonił tego króliczka ? ![]() |
Wintergreen napisał/a: | ||
Sprzedający wskazał całą listę nowych elementów w tym zegarku, ale wg. mnie zapomniał w niej wyliczyć tarczy. Za moło cukru zostało w tym cukrze... |
Spam napisał/a: |
...a proszę bardzo ![]() ![]() |