G-shock ostatecznie starcie przedzakupowe:)
Odpowiedz do tematu

:
Rudolf napisał/a:
Blaz, to jest bardzo subiektywne odczucie mój kolega kupił ten model w negatywie , następnego dnia był w salonie by wymienić na zwykły .. a to ja mu poleciłem by brał negatyw :/

Ten model ma regulację kontrastu wyświetlacza i ponoć jest to jeden z najbardziej czytelnych negatywów od Casio. Może kolega miał jakieś "niższe" ustawienie i o tym nie wiedział? hmmm

Jeśli chodzi o wersję z normalnym wyświetlaczem (G-7700) to polecam, miałem przez jakiś czas, a teraz męczy go mój ojciec. Jest nieduży - mam 16 cm w nadgarstku i było w porządku, a pod względem użytecznej funkcjonalności ma kilka fajnych patentów i bije na głowę wszystkie inne propozycje (ba, nawet większość G). Ma też chyba bardziej pojemną baterię.

[ Dodano: 2013-02-05, 17:56 ]
Pomyłka co do tej baterii. Gulfman i Mudman również mają CR2025, ale różnią się szacowanym czasem pracy: Gulf 7 lat, Mud tylko 3, pewnie ze względu na bardziej prądożerne podświetlenie. G-7700/7710 z pięcioma latkami pracy plasuje się pośrodku.

:
Imo Gulfman,

btw. http://time.istore.pl/pl,...ml?partner=2072 to dobra cena za niego?

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Seven napisał/a:
G-7700/7710 z pięcioma latkami pracy plasuje się pośrodku.

dodatkowo mają (widziałem w kilku video-recenzjach) jakieś kolorowe migające diody facepalm w sumie,to nie wiem czemu ma to służyć...? :/

Let's watch!
Blaz
[Usunięty]
:
G-7700 generalnie jest przeznaczony dla sportowców. Kilka rozbudowanych stoperów, alarmów.

:
LOUISS napisał/a:
dodatkowo mają (widziałem w kilku video-recenzjach) jakieś kolorowe migające diody facepalm w sumie,to nie wiem czemu ma to służyć...? :/

Taki bezsensowny bajer, na szczęście działa to dopiero wtedy, gdy się tą "funkcję" włączy. Migają też po przytrzymaniu przycisku na bodajże dwie sekundy, także ewentualnie można to wykorzystać do dawania sygnałów świetlnych w nocy. :P ;)

:
Oddalem glos na klasyke czyli 5600, moze jestem za klasyczny ale reszta dla mnie wyglada jak czesci jakiegos transformersa a nie zegarki.

:
Na Gulfa oddałem bo mam Muda w kolorze piaskowym. Co do nadgarstka wszystko zależy IMO od dłoni, jedyny giga szok to ten X56 bo jest wielki :))

:
Z gx56 też wieści są przesadzone. Zdjęcia nadgarstkowe w 90% przypadków są bez sensu, zegar na pierwszym planie wygląda faktycznie jak kloc. Dotyczy to zresztą większości nadgarstkowych.

Wojtek
Blaz
[Usunięty]
:
Nie są przesadzone.

:
GX56 to zgrabny męski zegarek!!!

A jak kto ma małą witę to 5500.
Bo 5600 to damka!!!

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
Blaz, przecież wiadome jest, że czarny wyszczupla, a pomarańczowy pogrubia. Tendencyjne foto :))

Wojtek
:
Właśnie, porównywać czeba umić!!!!

:
Z Gulfmanem melepety by 5600 zdjęciowo porównywały,a nie jakieś GXy do zestawień wpychajo ;)

Let's watch!
:
Tylko klasyka!!!
Ale nie damka...

Dlatego masz dwie propozycje dla mężczyzn - mała witka 5500, normalna i duża wita gx56.

:
Dżi i Invicta 58mm

GW-1500A

Mudman

Ostatnio zmieniony przez Toyota 2013-02-05, 22:13, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum