Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez LOUISS 2013-02-05, 22:21, w całości zmieniany 1 raz
zaraz damka;) co do 5500, widzę go - myślę STAR TREK, bez powodu ale tak mi się kojarzy, chociaż Mudman ma zdecydowane fory w kategorii kosmicznej;)
Ostatnio zmieniony przez LOUISS 2013-02-05, 22:21, w całości zmieniany 1 raz
Let's watch!
:
Do mnie przemawia klasyka, czyli 5600.
:
Klasyka 5600, zakładasz i zapominasz, że masz go na ręku
Co Cię nie zabije to Cię je#nie po kieszeni
:
Mudman
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
Ostatnio zmieniony przez chomior 2013-02-05, 23:52, w całości zmieniany 1 raz
Mudman, ale tylko w tej wersji - GW-9000a-1e
Ostatnio zmieniony przez chomior 2013-02-05, 23:52, w całości zmieniany 1 raz
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
OK, dzięki za wszelkie sugestie wybywam przymierzać klasyka czyli dw-5600 plasuję się na drugim miejscu,tuż za Gulfmanem i to na na tych dwóch modelach się skupiam..
Zobaczymy co za żywo bardziej podejdzie..
Pozdrawiam
Zobaczymy co za żywo bardziej podejdzie..
Pozdrawiam
Let's watch!
:
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2013-02-06, 10:01, w całości zmieniany 1 raz
Brałbym Mudmana, ale w wersji G-9010
A jeszcze lepiej GW-9010
Chomiora też bardzo fajny. Miałem oba i było ok, a nadgarstek mam skromny
A jeszcze lepiej GW-9010
Chomiora też bardzo fajny. Miałem oba i było ok, a nadgarstek mam skromny
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2013-02-06, 10:01, w całości zmieniany 1 raz
:
Głos oddany na DW-5600E
:
Ostatnio zmieniony przez LOUISS 2013-02-06, 20:33, w całości zmieniany 1 raz
pojechałem, obmacałem.. zamawiam
byłem w tt, macałem wszystkie 4 modele i siłą rzeczy kilka innych.. Z wyżej omawianych zdecydowanie najbardziej spodobał się mi Gulfman - jest tym czego szukam w G. Na nadgarstku 17cm leży bardzo dobrze - tylko moja połówka stwierdziła,że wygląda jak napompowane koło ratunkowe;) Także, zamawiam Gulfmana..
ale macałem również klasykę z poza zestawienia czyli DW-6900 (pierwotnie myślałem,że będzie za duży) jednak nie i w przyszłości będzie moim kolejnym 'shokowym' kąskiem
Dzięki wszystkim ankieterom za pomoc
Oczywiście pochwalę się nowym nabytkiem w stosownym dziale
Pozdrawiam!
byłem w tt, macałem wszystkie 4 modele i siłą rzeczy kilka innych.. Z wyżej omawianych zdecydowanie najbardziej spodobał się mi Gulfman - jest tym czego szukam w G. Na nadgarstku 17cm leży bardzo dobrze - tylko moja połówka stwierdziła,że wygląda jak napompowane koło ratunkowe;) Także, zamawiam Gulfmana..
ale macałem również klasykę z poza zestawienia czyli DW-6900 (pierwotnie myślałem,że będzie za duży) jednak nie i w przyszłości będzie moim kolejnym 'shokowym' kąskiem
Dzięki wszystkim ankieterom za pomoc
Oczywiście pochwalę się nowym nabytkiem w stosownym dziale
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony przez LOUISS 2013-02-06, 20:33, w całości zmieniany 1 raz
Let's watch!
:
To zastanów się od razu nad taką wersją, w cenie Gulfmana masz już model z solarem.
http://mywatcheshub.com/c...69001d-p-11675/
LOUISS napisał/a: |
macałem również klasykę z poza zestawienia czyli DW-6900 (pierwotnie myślałem,że będzie za duży) jednak nie i w przyszłości będzie moim kolejnym 'shokowym' kąskiem |
To zastanów się od razu nad taką wersją, w cenie Gulfmana masz już model z solarem.
http://mywatcheshub.com/c...69001d-p-11675/
:
Tak się złożyło, że Gulfman leci do mnie z Anglii, a jeszcze wcześniej udało mi się nabyć w drodze wymiany od znajomego jego 2-telniego DW-6900 i jestem bardzo zadowolony. Jedynie podświetlenie ma zdecydowanie mniejszą moc-widać,że bateria trochę niedomaga. Zegarek używany jedynie w warunkach miejskich (szkoła) także nawet wody nie widział.
Mam pytanie, jaki rodzaj/marka baterii będzie dla G-Shocka najlepsza pod względem żywotności?
Pozdrawiam
Mam pytanie, jaki rodzaj/marka baterii będzie dla G-Shocka najlepsza pod względem żywotności?
Pozdrawiam
Let's watch!
:
LOUISS, Bateria w DW-6900 jest dożywotnia. Będzie Ci służyła do śmierci.
Seven, temu zegarku brakuje tylko pociągnięcia kłów na czerwono. Wtedy może byłby fajny
Seven, temu zegarku brakuje tylko pociągnięcia kłów na czerwono. Wtedy może byłby fajny
:
Jak to??
-A niemiec płakał jak odjeżdżała?
-nie, ale k**wy przy trasie robiły szpaler.
Z_bych napisał/a: |
LOUISS, Bateria w DW-6900 jest dożywotnia. Będzie Ci służyła do śmierci.
|
Jak to??
Cytat: |
pierdnie, pieprzny kawał opowie, ch... w towarzystwie pokaże - bawidamek taki |
-A niemiec płakał jak odjeżdżała?
-nie, ale k**wy przy trasie robiły szpaler.
:
a no to,że w GW-6900 to ja rozumiem, ale w DW nawet na stronie casio-polska.pl w specyfikacji produktu jest zapis:
Wychodzi na to,że ma prawo blednąć po dwóch latach użytkowania-mówię o moim konkretnym przypadku,dla tego zamawiam sobie CR2016 i go wzmocnię;)
Gdzieś tam wygrzebałem, że niby w testach wydajności najlepiej wypada Maxell, Panasonic i Varta.
Ma ktoś przekonanie do żywotności baterii, z któregoś konkretnego koncernu?
P.s
może ktoś,tak jak ja będzie się sugerował takim zestawieniem w wyborze baterii za +/- 2zł
zatem proszę:
Ostatnio zmieniony przez LOUISS 2013-02-09, 18:29, w całości zmieniany 4 razy
Odpowiedz do tematu
Z_bych napisał/a: |
Co jak to? |
a no to,że w GW-6900 to ja rozumiem, ale w DW nawet na stronie casio-polska.pl w specyfikacji produktu jest zapis:
Żywotność baterii: 2 lata
Po założeniu nowej baterii, zegarek będzie pracował przez około 2 lata. Importer gwarantuje bezpłatną wymianę baterii przez okres 1 roku od daty zakupu zegarka. Bezpłatna wymiana realizowana jest w centralnym punkcie serwisowym lub w autoryzowanych serwisach regionalnych. |
Wychodzi na to,że ma prawo blednąć po dwóch latach użytkowania-mówię o moim konkretnym przypadku,dla tego zamawiam sobie CR2016 i go wzmocnię;)
Gdzieś tam wygrzebałem, że niby w testach wydajności najlepiej wypada Maxell, Panasonic i Varta.
Ma ktoś przekonanie do żywotności baterii, z któregoś konkretnego koncernu?
P.s
może ktoś,tak jak ja będzie się sugerował takim zestawieniem w wyborze baterii za +/- 2zł
zatem proszę:
Brand/Part No. - mAh rating
Duracell DL2016 - 72 EEMB CR2016 - 75 Energizer ECR2016 - 80 Kingcell CR2016 - 70 Kodak KCR2016 - 80 Maxell CR2016 - 90 Panasonic CR2016 - 90 Rayovac BR2016 - 70 Renata CR2016 - 80 Sanyo CR2016 - 80 Sony CR2016 - 85 Varta CR2016 - 90 |
Ostatnio zmieniony przez LOUISS 2013-02-09, 18:29, w całości zmieniany 4 razy
Let's watch!