Chodzi mi ten model po glowie dluzszy czas. I raz mam na mysli czarna a innym razem biala.
Czarna taka bardziej uniwersalna sportowa/casual ale z drugiej strony do bialej mozna dokupic pasek i od bidy mamy garniturowca a i sama w sobie tez nie jest brzydka.
A wam ktora bardziej podchodzi.
Odpowiedz do tematu
: Certina DS-1
:
Biała jest słaba, z tych dwóch to już lepiej czarną. Niemniej ja bym zapolował na limitkę
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ciorna na pasku albo limitka.
I nie zapomnij o zaspie jak kupisz.
I nie zapomnij o zaspie jak kupisz.
:
Generalnie nie lubię białej tarczy
:
Limitka jest ladna ale po mojemu nie warta az takiej roznicy cenowej (tutaj pewnie sie naraze na lincz).
Poza tym lubie kajdany wiec jak bede bral to na bransie. Czarna z psakiem wyglada tak jakos za powaznie.
Poza tym lubie kajdany wiec jak bede bral to na bransie. Czarna z psakiem wyglada tak jakos za powaznie.
:
czarna na pachu
:
Mi się podoba biała, ale i czarnej bym nie wyrzucił
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Imo temu zegarku bransa średnio pasuje. On jest jednak stworzony do skórzanego paska
Ptaku napisał/a: |
bede bral to na bransie |
Imo temu zegarku bransa średnio pasuje. On jest jednak stworzony do skórzanego paska
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Biała mnie urzekła, chociaż czarna też robi swoje
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Imo nie masz racji, a zresztą lepiej dokupić pasek niż bransę w razie czego
Michał napisał/a: |
Imo temu zegarku bransa średnio pasuje. |
Imo nie masz racji, a zresztą lepiej dokupić pasek niż bransę w razie czego
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ja obecnie sklaniam sie do bialej, tylko szkoda ze ona malo popularna bo sobie wymyslilem ze moze przyoszczedzic i kupic uzywke (zawsze pare stowek zostanie w kieszeni)
:
Podzielam Twoje zdanie a'propo ceny limitki. Bier czarną - sam się wahałem między Le Lociem a DS-1 czarną właśnie. O ile biały Le Locle bardziej mi się widzi niż czarny, o tyle Certinka jest tylko w jednym słusznym kolorze
Ptaku napisał/a: |
Limitka jest ladna ale po mojemu nie warta az takiej roznicy cenowej (tutaj pewnie sie naraze na lincz).
Poza tym lubie kajdany wiec jak bede bral to na bransie. Czarna z psakiem wyglada tak jakos za powaznie. |
Podzielam Twoje zdanie a'propo ceny limitki. Bier czarną - sam się wahałem między Le Lociem a DS-1 czarną właśnie. O ile biały Le Locle bardziej mi się widzi niż czarny, o tyle Certinka jest tylko w jednym słusznym kolorze
:
Czarna/ grafitowa, proste.
:
Z tym się nie mogę nie zgodzić.
Odpowiedz do tematu
Iks napisał/a: |
lepiej dokupić pasek niż bransę w razie czego |
Z tym się nie mogę nie zgodzić.