A co powiecie o tym:
Odpowiedz do tematu
:
:
Ostatnio zmieniony przez Bimberek 2013-02-14, 08:18, w całości zmieniany 2 razy
Nooo, ten Q&Q jest naprawdę palce lizać.
Tam chyba siedzi w środku jakiś samuraj ?
blaise pokaż dupkę ... tego automata i może jakiś sznurek wklej, gdzie go można zanabyć ?
Wskazówki jak stalówki, a takie uwielbiam.
Ma też 10ATM i pojedynczy kalendarz, czyli dla mnie pełnia szczęścia
Tam chyba siedzi w środku jakiś samuraj ?
blaise pokaż dupkę ... tego automata i może jakiś sznurek wklej, gdzie go można zanabyć ?
Wskazówki jak stalówki, a takie uwielbiam.
Ma też 10ATM i pojedynczy kalendarz, czyli dla mnie pełnia szczęścia
Ostatnio zmieniony przez Bimberek 2013-02-14, 08:18, w całości zmieniany 2 razy
:
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Proszę bardzo: www.demus-zegarki.pl/prod...x-X096-301.html
Ja jeszcze musze go zobaczyć na żywo bo też mi się podoba, mam nadzieje że we Wrocławiu gdzieś go znajdę.
Ja jeszcze musze go zobaczyć na żywo bo też mi się podoba, mam nadzieje że we Wrocławiu gdzieś go znajdę.
:
To kukułka (Q&Q) czyli citek, czyli na 100% myota. Wygląda bardzo ładnie i cena tez ciekawa
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Jest jeszcze wersja z granatowa i czarna tarcza. Oraz bardzo podobny model na bransolecie (troszkę inna tarcza).
O ile czrne mi się nie podobają o tyle biała i granatowa są wypasne nie zalaczam fotek bo pisze z komórki
O ile czrne mi się nie podobają o tyle biała i granatowa są wypasne nie zalaczam fotek bo pisze z komórki
:
Ostatnio zmieniony przez Karolus 2013-02-14, 10:34, w całości zmieniany 1 raz
tu z granatową
Ostatnio zmieniony przez Karolus 2013-02-14, 10:34, w całości zmieniany 1 raz
:
solidnie wygląda ta QuQuła
:
Są i solary http://allegro.pl/zegarek...2972032826.html
Kiedyś zastanawiałem się, czy takiego nie przygarnąć, ale zadecydowały inne względy o niezakupie*.
Kiedyś zastanawiałem się, czy takiego nie przygarnąć, ale zadecydowały inne względy o niezakupie*.
Normalność, to indywidualne postrzeganie rzeczywistości.
:
Mam nadzieje że znajdę gdzieś ta Q&Q we Wrocławiu żeby obczaić za żywo. Jutro ruszam na łowy, mam nadzieję że nie wrócę z pustymi rękami Tylko czy to będzie lorus czy Q&Q czy Seiko okaże się jutro
:
to daj znać bo QuQułka jest ciekawa
:
Wczoraj widziałem w Timetrendzie jakąś informację o promocji walentynkowej (chyba -15% na cały asortyment). Więc jak szukasz Lorusa to możesz spróbować tam uderzyć (tylko nie wiem, czy ta promocja jeszcze jutro będzie).
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Ostatnio zmieniony przez blaise 2013-02-14, 16:26, w całości zmieniany 1 raz
Dzięki za cynk podjadę dzisiaj i zobaczę, jak będzie tak jak mówisz i będą mieli tylko lorus to chyba się skusze będzie jakieś 20zl taniej jak u zegarmistrza, który proponuje 340zl;-)
Ostatnio zmieniony przez blaise 2013-02-14, 16:26, w całości zmieniany 1 raz
:
Na stronie TT chodzą teraz po 350, ale nie pamiętam po ile stały na półce...
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Ostatnio zmieniony przez goTomek 2013-02-14, 17:23, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Na półce stały po ok. 390, ale na moje zapytanie czy w takim razie lepiej kupić na ich stronie od razu dostałem cene 350
edyta: tzn. w jednym salonie pani nie barzdo wiedziała co sprzedaje, nie miała takiego z niebieskimi wskazowkami i twierdziła że wogóle takicjh nie ma/mało było i sie skończyły itp... ale juz w kolejnym pan podszedł profesjonalnie i sprzedał mi Loruska
edyta: tzn. w jednym salonie pani nie barzdo wiedziała co sprzedaje, nie miała takiego z niebieskimi wskazowkami i twierdziła że wogóle takicjh nie ma/mało było i sie skończyły itp... ale juz w kolejnym pan podszedł profesjonalnie i sprzedał mi Loruska
Ostatnio zmieniony przez goTomek 2013-02-14, 17:23, w całości zmieniany 1 raz
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй