Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2013-02-13, 10:39, w całości zmieniany 1 raz
Bimberek ale ten drozszy to inna juz klasa, 5 Sports tam masz WR100m
Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2013-02-13, 10:39, w całości zmieniany 1 raz
:
Bimberek akurat, te co do nich link podałeś, mają różne mechanizmy: jeden ma 7s26, a drugi 7s36
John Smith
:
Sorry, faktycznie, chyba już ze wzrokiem u mnie kiepsko podajcie Kumotry laskę ociemniałemu
Do niedawna, do garniaka nosiłem takiego pulsara, dlatego pisałem o jakimś gold slim
http://postimage.org/image/z961qqmct/
http://postimage.org/image/qtgh98jhp/
Ostatnio zmieniony przez Bimberek 2013-02-13, 10:57, w całości zmieniany 2 razy
JohnSmith napisał/a: |
Bimberek akurat, te co do nich link podałeś, mają różne mechanizmy: jeden ma 7s26, a drugi 7s36 |
Sorry, faktycznie, chyba już ze wzrokiem u mnie kiepsko podajcie Kumotry laskę ociemniałemu
Do niedawna, do garniaka nosiłem takiego pulsara, dlatego pisałem o jakimś gold slim
http://postimage.org/image/z961qqmct/
http://postimage.org/image/qtgh98jhp/
Ostatnio zmieniony przez Bimberek 2013-02-13, 10:57, w całości zmieniany 2 razy
:
Bimberek Bardzo się nie przejmuj wzrokiem , 7s26 i 7s36 nie tylko z nazwy są podobne. Ten drugi ma dwa kamienie więcej, ale poza tym nie ma chyba między nimi jakiejś poważnej różnicy.
John Smith
:
to jest dokładnie ten sam mechanizm - rózni sie kolorem datownika.
JohnSmith napisał/a: |
Bimberek akurat, te co do nich link podałeś, mają różne mechanizmy: jeden ma 7s26, a drugi 7s36 |
to jest dokładnie ten sam mechanizm - rózni sie kolorem datownika.
Skate or die!
:
Owszem, mogą też różnić się kolorem datownika, nawet w ramach tej samej wersji. Jednak, różnica w ilości kamieni (7s26 ma 21, 7s36 ma 23) sprawia, że nie są to dokładnie te same mechanizmy. Niemniej jednak są bardzo podobne.
prezesso napisał/a: | ||
to jest dokładnie ten sam mechanizm - rózni sie kolorem datownika. |
Owszem, mogą też różnić się kolorem datownika, nawet w ramach tej samej wersji. Jednak, różnica w ilości kamieni (7s26 ma 21, 7s36 ma 23) sprawia, że nie są to dokładnie te same mechanizmy. Niemniej jednak są bardzo podobne.
John Smith
:
wymiary do przekładki mają identyczne
Skate or die!
:
Dokładnie, tak właśnie jest
prezesso napisał/a: |
wymiary do przekładki mają identyczne |
Dokładnie, tak właśnie jest
John Smith
:
Ostatnio zmieniony przez blaise 2013-02-14, 20:03, w całości zmieniany 2 razy
Pisałem już w swoim temacie ale może coś tutaj pomogę:
jako garniturowca z automatem to widzi mi się ten:
Ten Lorus jak dla mnie pasuje jako zegarek bardziej uniwersalny/casual niż do garnituru (BTW sam go sobie dzisiaj kupiłem ).
Ewewntualnie z kwarcowych:
W kwarcach lorusa powyżej wymieniłbym na starcie pasek bo jest za delikatny (widziałem na żywo).
jako garniturowca z automatem to widzi mi się ten:
Ten Lorus jak dla mnie pasuje jako zegarek bardziej uniwersalny/casual niż do garnituru (BTW sam go sobie dzisiaj kupiłem ).
Ewewntualnie z kwarcowych:
W kwarcach lorusa powyżej wymieniłbym na starcie pasek bo jest za delikatny (widziałem na żywo).
Ostatnio zmieniony przez blaise 2013-02-14, 20:03, w całości zmieniany 2 razy
:
Aktualizując sprawę z mojej strony: Zanabyłem Lorusa Okazało się, że jest jeszcze promo i trafiłem go w Poz za 338zł. Dzisiaj już niestety nie zdam relacji z moich spostrzeżeń, ale za kilka dni zamieszczę małą recenzję:)
W kwestii wyjaśnienia. Szanuję części z Was zdanie odnośnie wyboru mewki, ale na chwilę obecną padło na Lorusa. Mewie nie mówię nie, po prostu odkładam ją w czasie (pewnie 2014) gdyż w planach na ten rok jest jeszcze pilot
Żeby nie robić OT. Zdejmując mojego Vostoka w celu przymierzenia Lorusa, pasek przy klamrze puścił mi na szwie, więc okazało się, że mam kolejny wydatek w postaci paska do Vostok Europe Rocket N1 z czarną kopertą. W kwestii pasków jestem kompletnie zielony. Nie wiem jakimi kryteriami się kierować. Gdyby jakiś dobry człowiek podrzucił mi, gdzie się można zaopatrzyć z pewnego źródła w takie paski to byłbym wdzięczny. (może być na PW).
Wymagania to :
cena - ok 50zł
pasek skórzany (może być z przeszyciami)
kolor czarny,
Prosiłbym modów o wyrozumiałość, albo wydzielenie jeśli taka ich wola.
W kwestii wyjaśnienia. Szanuję części z Was zdanie odnośnie wyboru mewki, ale na chwilę obecną padło na Lorusa. Mewie nie mówię nie, po prostu odkładam ją w czasie (pewnie 2014) gdyż w planach na ten rok jest jeszcze pilot
Żeby nie robić OT. Zdejmując mojego Vostoka w celu przymierzenia Lorusa, pasek przy klamrze puścił mi na szwie, więc okazało się, że mam kolejny wydatek w postaci paska do Vostok Europe Rocket N1 z czarną kopertą. W kwestii pasków jestem kompletnie zielony. Nie wiem jakimi kryteriami się kierować. Gdyby jakiś dobry człowiek podrzucił mi, gdzie się można zaopatrzyć z pewnego źródła w takie paski to byłbym wdzięczny. (może być na PW).
Wymagania to :
cena - ok 50zł
pasek skórzany (może być z przeszyciami)
kolor czarny,
Prosiłbym modów o wyrozumiałość, albo wydzielenie jeśli taka ich wola.
:
Odpowiedz do tematu
Co to jest za model ?
LukasVanElvis napisał/a: | ||
Obrazek |
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę