Odpowiedz do tematu
:
Bierz, toż to ledwie numer większy od damskiego, duży to jest mój Android Silverjet, i tez nie narzekam. Na poważnie, koperta jest wygodna, nie ma problemu.
:
ja mam 16 cm w łapie i 43mm wygląda elegancko...
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
dzyndzel też nie straszny, a nawet fajny jest.
:
Ostatnio zmieniony przez Porter80 2013-02-28, 17:05, w całości zmieniany 1 raz
Dzięki za rozwianie moich wątpliwości.
Kliknięte, zamówione, zapłacone. Cała operacja kosztowała 244 zeta (chyba, że mnie celnicy dopadną), więc opłacało się zamówić na własną rękę. Teraz należy uzbroić się w cierpliwość i czekać na pocztowego, albo UC.
Machu dzięki za linka.
Kliknięte, zamówione, zapłacone. Cała operacja kosztowała 244 zeta (chyba, że mnie celnicy dopadną), więc opłacało się zamówić na własną rękę. Teraz należy uzbroić się w cierpliwość i czekać na pocztowego, albo UC.
Machu dzięki za linka.
Ostatnio zmieniony przez Porter80 2013-02-28, 17:05, w całości zmieniany 1 raz
:
Spoko, jakby nie ja to inny kumotr by podrzucił albo sam bys znalzł w którymś temacie- tutaj ogromna większość kupuje zegarki w taki sposób
P.S.
Myslę czy sobie którejś wersji na urodziny za miesiac nie zamówic, tylko ta obowiazkowa 'wymiana uprzejmości' z UC trochę studzi mój zapał
P.S.
kopeć napisał/a: |
duży to jest mój Android Silverjet |
Myslę czy sobie którejś wersji na urodziny za miesiac nie zamówic, tylko ta obowiazkowa 'wymiana uprzejmości' z UC trochę studzi mój zapał
:
Ja zamawiałem dwukrotnie ze sklepu Androida, w obu przypadkach po dwa zegarki (wysyłka EMSem) i wychodzi na to, że nie jest jednak obowiązkowa
Ostatnio zmieniony przez Iks 2013-02-28, 18:55, w całości zmieniany 1 raz
Machu napisał/a: |
tylko ta obowiazkowa 'wymiana uprzejmości' z UC |
Ja zamawiałem dwukrotnie ze sklepu Androida, w obu przypadkach po dwa zegarki (wysyłka EMSem) i wychodzi na to, że nie jest jednak obowiązkowa
Ostatnio zmieniony przez Iks 2013-02-28, 18:55, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Tyle, że na mieście mówio, że Ciebie obowiązki innych jakoś omijają
Iks napisał/a: |
Ja zamawiałem dwukrotnie ze sklepu Androida, w obu przypadkach po dwa zegarki (wysyłka EMSem) i wychodzi na to, że nie jest jednak obowiązkowa |
Tyle, że na mieście mówio, że Ciebie obowiązki innych jakoś omijają
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Iks, dzięki za info, niemniej jesli sie zdecyduję to będe raczej celował w promocyjne sztuki na ebay/amazonie za połowę (lub mniej) ceny 'sklepowej'
:
Tak kuwa, jestem synem pierwszego sekretarza Mam wrażenie, że kiedyś się sielanka skończy i to pewnie w najmniej odpowiednim momencie
[ Dodano: Czw 28 Lut, 2013 20:24 ]
Oni mają bardzo często, a praktycznie kilka razy w tygodniu promocje w samym sklepie, wychodzi dużo taniej niż na amazonie czy ebayu. Tylko przesyłka jest dosyć droga i dlatego warto zamawiać te 2 sztuki właśnie, wtedy koszty dzielą się na dwie osoby
goTomek napisał/a: |
obowiązki innych jakoś omijają |
Tak kuwa, jestem synem pierwszego sekretarza Mam wrażenie, że kiedyś się sielanka skończy i to pewnie w najmniej odpowiednim momencie
[ Dodano: Czw 28 Lut, 2013 20:24 ]
Machu napisał/a: |
ceny 'sklepowej' |
Oni mają bardzo często, a praktycznie kilka razy w tygodniu promocje w samym sklepie, wychodzi dużo taniej niż na amazonie czy ebayu. Tylko przesyłka jest dosyć droga i dlatego warto zamawiać te 2 sztuki właśnie, wtedy koszty dzielą się na dwie osoby
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ok, to wrzucę w obserwowane i będę pilnował
:
Dotarł w całości, chociaż PP nie omieszkała umieścić na paczce adnotacji "Paczka dotarła uszkodzona" i rzeczywiście widać było ślady działalności jakiegoś ostrego narzędzia. UC postanowił oszczędzić mi trochę grosza - będzie na pasek. Ogólnie jestem zadowolony i muszę stwierdzić, że na moją łapę spokojnie wejdzie i 47mm.
[ Dodano: 2013-03-14, 16:08 ]
Drodzy kumotrzy czym otwieracie taką MM? Spieszy mi się 60s/24h i troszkę mnie to denerwuje.
[ Dodano: 2013-03-14, 19:26 ]
Trochę kopania na forum i sprawdził się patent z taśmą.
Ostatnio zmieniony przez Porter80 2013-03-14, 19:27, w całości zmieniany 2 razy
Dotarł w całości, chociaż PP nie omieszkała umieścić na paczce adnotacji "Paczka dotarła uszkodzona" i rzeczywiście widać było ślady działalności jakiegoś ostrego narzędzia. UC postanowił oszczędzić mi trochę grosza - będzie na pasek. Ogólnie jestem zadowolony i muszę stwierdzić, że na moją łapę spokojnie wejdzie i 47mm.
[ Dodano: 2013-03-14, 16:08 ]
Drodzy kumotrzy czym otwieracie taką MM? Spieszy mi się 60s/24h i troszkę mnie to denerwuje.
[ Dodano: 2013-03-14, 19:26 ]
Trochę kopania na forum i sprawdził się patent z taśmą.
Ostatnio zmieniony przez Porter80 2013-03-14, 19:27, w całości zmieniany 2 razy
:
super się prezentuje
graty niech się nosi
graty niech się nosi
:
Problem w tym, że już się nie nosi
:
??
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
:
Odpowiedz do tematu
Sam się ostrzę na MM i Monsterka jeszcze w tym roku (plan wakacyjny) więc opisz w czym problem? Jak to "się nie nosi" ??? Awaria?