Odpowiedz do tematu
:
BTW, polepszyło się jej?
:
Alamo, to jak u mojej, może potrzebują dużo, dużo światełka?
:
Moja cały dzień leżakowała pod oknem, teraz ani drgnie...
:
znaczy padła całkiem?
Kudlaty napisał/a: |
Moja cały dzień leżakowała pod oknem, teraz ani drgnie... |
znaczy padła całkiem?
:
Na to wychodzi. Nie wiem czy w tym roku ją nosiłem w ogóle. No może 2 razy, cały czas w pudełku na biurku w cieniu leżakuje.
Trochę mnie to martwi.
Trochę mnie to martwi.
:
musicie na solarium zaczac chodzic
beceen | ***** ***
:
Jest to jakieś rozwiązanie.
Jutro muszę mu koronkę wyjąć aby się doładował. Choć przy tej pogodzie może być kiepsko.
Jutro muszę mu koronkę wyjąć aby się doładował. Choć przy tej pogodzie może być kiepsko.
:
4-5 godzin w mocno nasłonecznionym miejscu załatwi sprawę na kilka miesięcy. W pochmurny dzień, jeśli zegarek stoi, niewiele mu da wystawianie na parapet. To już lepiej pod mocną żarówką ... Tylko w sztucznym świetle aku ładuje się dużo, dużo dłużej ..
:
Wyciągnąłem mu koronkę i zostawiłem. Jutro cały dzień poza domem ale coś powinien złapać jak mnie nie będzie.
:
Kiedy akumulator jest całkowicie sprawny, to nawet przy pochmurnej aurze przez kilka godzin powinien naładować się do tego stopnia, by sekundnik przestał "kicać".
:
e.
Seven napisał/a: |
Kiedy akumulator jest całkowicie sprawny, to nawet przy pochmurnej aurze przez kilka godzin powinien naładować się do tego stopnia, by sekundnik przestał "kicać". |
e.
:
Odpowiedz do tematu
Zadam zapewne bardzo laickie pytanie, ale czy Eco-Drive nie potrzebuje czasem promieni UV do naładowania?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.