Eco drive skacze
Odpowiedz do tematu

:
Fpysk :?: plask

maciek
[Usunięty]
:
BTW, polepszyło się jej? :popcorn:

:
Nie hmmm

:
Alamo, to jak u mojej, może potrzebują dużo, dużo światełka?

:
Jutro jeszcze ją zostawię na slońcu, bo dzisiaj nosiłem ....

:
Moja cały dzień leżakowała pod oknem, teraz ani drgnie...

maciek
[Usunięty]
:
Kudlaty napisał/a:
Moja cały dzień leżakowała pod oknem, teraz ani drgnie...

znaczy padła całkiem? :shock:

:
Na to wychodzi. Nie wiem czy w tym roku ją nosiłem w ogóle. No może 2 razy, cały czas w pudełku na biurku w cieniu leżakuje.

Trochę mnie to martwi.

:
musicie na solarium zaczac chodzic :))

beceen | ***** ***
:
Jest to jakieś rozwiązanie. :D

Jutro muszę mu koronkę wyjąć aby się doładował. Choć przy tej pogodzie może być kiepsko.

:
4-5 godzin w mocno nasłonecznionym miejscu załatwi sprawę na kilka miesięcy. W pochmurny dzień, jeśli zegarek stoi, niewiele mu da wystawianie na parapet. To już lepiej pod mocną żarówką ... Tylko w sztucznym świetle aku ładuje się dużo, dużo dłużej ..

:
Wyciągnąłem mu koronkę i zostawiłem. Jutro cały dzień poza domem ale coś powinien złapać jak mnie nie będzie.

:
Kiedy akumulator jest całkowicie sprawny, to nawet przy pochmurnej aurze przez kilka godzin powinien naładować się do tego stopnia, by sekundnik przestał "kicać". hmmm

maciek
[Usunięty]
:
Seven napisał/a:
Kiedy akumulator jest całkowicie sprawny, to nawet przy pochmurnej aurze przez kilka godzin powinien naładować się do tego stopnia, by sekundnik przestał "kicać". hmmm

e. nono

:
Zadam zapewne bardzo laickie pytanie, ale czy Eco-Drive nie potrzebuje czasem promieni UV do naładowania?

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum