Odpowiedz do tematu
:
Oj tam, oj tam, producenci solarów i innych ekodrarajwów nie przewidują, że są takie głupki, co mają parę pudełek zegarków i wkładają każdy z nich raz w roku. Przy codziennym noszeniu, takie zegarki będą na tyle doświetlone, aby normalnie działać.
:
Miałem podobne przemyślenia, zwłaszcza biorąc pod uwagę nieco lepsze moduły kwarcowe, które ciągną na baterii 5-7 lat. Eko-drive wówczas nie wydaje się przełomem, ogniwa droższe, mało dostępne i jak wiele razy czytałem potrafią paść dużo wcześniej od deklaracji porducenta.
buran napisał/a: |
Nie wydaję się wam że to trochę sztuka dla sztuki?Zwykła bateria była by chyba mniej kłopotliwa. |
Miałem podobne przemyślenia, zwłaszcza biorąc pod uwagę nieco lepsze moduły kwarcowe, które ciągną na baterii 5-7 lat. Eko-drive wówczas nie wydaje się przełomem, ogniwa droższe, mało dostępne i jak wiele razy czytałem potrafią paść dużo wcześniej od deklaracji porducenta.
:
Z tego wszystkiego wyciagnalem swoja zille i tez rozladowana na maska
:
A dzisiaj słonko było i mój eco pokazuje full.
:
Moja Havana tez dzisiaj korzystała ze słoneczka przez pół dnia więc póki co, jestem spokojny
jacjakuza napisał/a: |
A dzisiaj słonko było i mój eco pokazuje full. |
Moja Havana tez dzisiaj korzystała ze słoneczka przez pół dnia więc póki co, jestem spokojny
:
Odpowiedz do tematu
Potwierdzam, kolejny dzionek w słońcu pomógł i mojej Zilluni. Już normalnie tyka.