prezesso napisał/a: |
... ale to tylko moje domysły, kto cię tam wie... |
Odpowiedz do tematu
:
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Uwielbiam takie dylematy, które nie kończą się wyborem ale sprawieniem sobie obu zegarków
Skate or die!
:
prezesso, oba są świetnie... w sumie nie dziwię się, że wziąłeś dwa - cięzko zdecydować, który lepsiejszy.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
proste, ze zolw
Michał napisał/a: |
który lepsiejszy |
proste, ze zolw
beceen | ***** ***
:
Do mnie bardziej gada Marine
:
Oba są fajne. Ale koperta żółw jest mniej spotykana. To moze faktycznie lepszy. Ale już nie masz problemu który kupić, teraz masz który ubrać. Tylko ten dylemat jest fajniejszy.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Oczywiście że krowa... Znaczy żółw!
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
choroba idzie dalej: następny w kolejce jest plonster, znudził mi się w tym kształcie a zatem dostanie tą doxową tarczę co była w skxie i trzeba będzie jakieś wskazóweczki dobrać
Odpowiedz do tematu
Dorian06 napisał/a: |
Tylko ten dylemat jest fajniejszy. |
choroba idzie dalej: następny w kolejce jest plonster, znudził mi się w tym kształcie a zatem dostanie tą doxową tarczę co była w skxie i trzeba będzie jakieś wskazóweczki dobrać
Skate or die!