Zimo uciekaj, czyli wiosenno-wakacyjna pomarańczka.
Odpowiedz do tematu

:
Michał napisał/a:
nie lubie tego koloru w Orientach

Taa, tylko, że w każdym praktycznie zegarku Orienta z tych popularnych ten kolor jest zupełnie inny. Czyli małe mako, ray, big mako, m-force - każdy ma inny odcień ;)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks napisał/a:

Taa, tylko, że w każdym praktycznie zegarku Orienta z tych popularnych ten kolor jest zupełnie inny. Czyli małe mako, ray, big mako, m-force - każdy ma inny odcień ;)

I o to się rozchodzi, trzeba mieć wszystkie :shock: , żeby radość była pełna :))

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

Iks, widzialem kolor w Mako i BM i mi sie nie spodobal, nie wiem jak wyglada w innych modelach... Moze sie wstrzymam do Maja, dozbieram i po Zgierzu, gdzie bedzie okazja zobaczyc na zywo - wtedy kupie. hmmm a moze i do tej pory na OS by sie uzbieralo hmmm

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał napisał/a:
Moze sie wstrzymam do Maja, dozbieram i po Zgierzu, gdzie bedzie okazja zobaczyc na zywo - wtedy kupie.

Może nie trzeba będzie czekać tak długo, w poniedziałek, być może, będę w Krakowie :złośliwiec:

:
Michał napisał/a:
widzialem kolor w Mako i BM i mi sie nie spodobal

A to też jest swoją drogą ciekawe. bo ja np. miałem dwa Big Maki i jeden miał świetny, intensywny ten pomarańcz, niemal wpadający w czerwień, natomiast drugi, kupiony później taką bardziej pastelową, wpadającą trochę w róż. hmmm :/ Nie wiem czy to od pochodzenia zegarka zależy, czy np. od daty produkcji :/ hmmm

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Tomek, jakby co to daj znaka w niedziele pifko

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Może warto zapolować na takie Artego?

Używany w okolicach $300 - 400.

:
Ja już mam taką budżetową ;) pomarańczkę pachnącą wanilią :))

Założyłem i śnieg przestał padać cool

goTomek, skad masz? :shock:

:
Michał napisał/a:

spudełka :P
Rozwinięte mam te no, talenta korupcyjne cool :D

Skate or die!
:
Sa jeszcze takie "budzeciaki". Bardziej "seikaczowe" niz Amfibia, ale cena podobna. No i bateryjka. Mnie to nie przeszkadza, ale kto to wie co tam chcialbys miec pod maska :D
http://www.amazon.com/J-S...words=j.springs

:
Michał napisał/a:

Widzisz Michał, jakbyś w zeszły czwartek przywiózł nam knajpę z dużą ilością miejsca, zamiast melepecić, to sam byś mógł się teraz z Amfą obnosić. :))

"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."

Jan Oborniak
:
Michał napisał/a:
Tomek, pomaranczowy jest wakacyjny, ale tak jak mowilem - nie lubie tego koloru w Orientach..ten OS jest mniazga , jaka to cena? 500?

Melepeta Svedos ma :złośliwiec:

Nie tylko On...i niestety nie mówię o sobie...a zegar genialny. Gdyby ktoś gdzieś...w ludzkich piniondzach to proszę o info :))

Ostatnio zmieniony przez Antigalacticos 2013-03-13, 15:33, w całości zmieniany 2 razy
emster
[Usunięty]
:
maciek napisał/a:
to prawda, fajny zegarek. :)) Jedyną wadą jaką miał, było to, że przy odciąganiu koronki do ustawiania godziny, minimalnie ruszała się cała tarcza... chyba na WUS opisywano ten kłopot. :popcorn:

To był problem w starszych modelach, sprzed bodaj lipca 2012 (nie chce mi się w mejlu grzebać, ale coś takiego chyba takiego mi Japońce odpisali). Poprawiono też o ile pamiętam bransoletę.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum