Morion, a może Somes?
w okazjach cenowych jest linka do czarnego i niebieskiego za dobrą cenę.
Odpowiedz do tematu
:
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Widziałem, ale chyba jednak bardziej mi się podoba wz0031, jest mniejszy i ma piękny kolor tarczy.
:
Jakby co, mam w którymś pudełku Orienta O'smile, którego i tak nie noszę.
Według watchtime to jest 38mm, leży na nadgarstku jak przylepiony.
pozdrawiam
Narfas
Według watchtime to jest 38mm, leży na nadgarstku jak przylepiony.
pozdrawiam
Narfas
:
Ale on chyba nie ma szafirka? No i z paskiem trzeba kombinować.
:
Szkiełko mineralne.
Co do paska: nic nie trzeba kombinować, mimo nietypowych uszu pasują zwykłe paski (20mm o ile pamiętam), a specyficzny kształt uszu powoduje, że pasek wygina się w kierunku nadgarstka. Nie wiem dlaczego Orient zrezygnował z tego rozwiązania, jest bardzo wygodne. Więcej informacji tutaj .
pozdrawiam
Narfas
Morion napisał/a: |
Ale on chyba nie ma szafirka? No i z paskiem trzeba kombinować. |
Szkiełko mineralne.
Co do paska: nic nie trzeba kombinować, mimo nietypowych uszu pasują zwykłe paski (20mm o ile pamiętam), a specyficzny kształt uszu powoduje, że pasek wygina się w kierunku nadgarstka. Nie wiem dlaczego Orient zrezygnował z tego rozwiązania, jest bardzo wygodne. Więcej informacji tutaj .
pozdrawiam
Narfas
:
Narfas, na ile wyceniasz tego Oriencika?
:
Przy okazji tego wątku przypomniałem sobie o tym O'Smileyu, najpierw wolałbym go obejrzeć, bo od jakiegoś roku nie był wyciągany z pudełka (przedtem chodził idealnie, ale wolałbym się upewnić). W weekend powinienem znaleźć czas na parę testów, a reszta na priva.
pozdrawiam
Narfas
Odpowiedz do tematu
Jazz- napisał/a: |
Narfas, na ile wyceniasz tego Oriencika? |
Przy okazji tego wątku przypomniałem sobie o tym O'Smileyu, najpierw wolałbym go obejrzeć, bo od jakiegoś roku nie był wyciągany z pudełka (przedtem chodził idealnie, ale wolałbym się upewnić). W weekend powinienem znaleźć czas na parę testów, a reszta na priva.
pozdrawiam
Narfas