Pomoc w zakupie Seiko Monstera
Odpowiedz do tematu

:
Snow przekozak, ale cena ... fiu,fiu. I chyba nie ma go w regularnej sprzedaży?To zdaje się limitka była?

:
Hogg, to, że nie ma nie oznacza, że nie da się go kupić ;)

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Aaa ... no to to tak :) Niestety mnie wizja ceny odstrasza póki co:) Najpierw klasycznego "potfforka" kupię :złośliwiec:

:
Szkoda że Monsterów nie ma w tym ichniejszym japońskograntowym kolorze :/
A jak nie ma, no to czarny. Ten pomarańczowy gdziaś siakiś takiś niepomarańczowy hmmm

:
adventure napisał/a:
Szkoda że Monsterów nie ma w tym ichniejszym japońskograntowym kolorze :/
A jak nie ma, no to czarny. Ten pomarańczowy gdziaś siakiś takiś niepomarańczowy hmmm

A co to za kolor japońskograntowy? Kolejna limita, możesz linknąć?
PS
Żeby nie było, że szpam i off: jak dla mnie Monsterek to w wersji black - zaraz klikam ankietę pifko

emster
[Usunięty]
:
Jazz- napisał/a:
Pisałem im, ale też oni sami z automatu zaniżają i wysyłają jako gift. Ja chciałem mieć pewność więc na każdym kroku przypominałem :P .

A jak wygląda kwestia ewentualnych prób odzyskania kasy (rozumiem, że ubezpieczenie do zadeklarowanej wartości) w przypadku zaginięcia zegara w drodze?

:
Cytat:
A jak wygląda kwestia ewentualnych prób odzyskania kasy (rozumiem, że ubezpieczenie do zadeklarowanej wartości) w przypadku zaginięcia zegara w drodze?

Mnie oddali bez gadania i jeszcze dali zniżkę (niewielką bo niewielką, ale zawsze) na kolejny zakup, a zegarek był za ponad 200$ :) Choć z drugiej strony, mogli go po prostu nie wysłać, w tym sklepie dosyć często zdarzają się niezaktualizowane stany magazynowe.

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Hogg napisał/a:

A co to za kolor japońskograntowy? Kolejna limita, możesz linknąć?
PS
Żeby nie było, że szpam i off: jak dla mnie Monsterek to w wersji black - zaraz klikam ankietę pifko

Japońskogranatowy to taki jaki do Mako i Sumo dawają. Czy innych SKX009. No podoba mi się ;)

:
Na gorąco: właśnie kliknąłem czarnego Monsterka na wspomnianej stronce. Na kajdanie cool Pach sobie uszyję :P Dla zainteresowanych: przelew normalnie bankowy, nie PayPal - jest tam taka opcja. Dam znać co i jak dalej.
PS
Oficjalne podziękowania za pomoc dla kumotra Ptaku Brawo, bo wytrzymał moje kwękanie na PW pifko

:
zanim ankieta zniknie to ja w przypadku monstera jestem za czarnuchem...

:
Oczywiście że pomarańczka - w realu jest niesamowity. Kupowałem w http://mywatcheshub.com/. Wysyłka ekspresowa nistety Vincent się przyczepił ale tylko od zadeklarowanej wartości 70$ także do przeżycia. Zegarek genialny!

:
Przeglądam fotki w stosownym wątku i jak patrzę na to co kliknął Maro66 czy GrzecH to znowu chce czarnego. :(
Niezdecydowanie to moja największa wada :głową w mur:

Edit:
Myślę, że teraz wybór padnie na czarnego. Wydaje się bardziej uniwersalny. Do tego zawsze chciałem mieć Seiko z czarnym datownikiem :D
W lepszych czasach przyjdzie pora na pomarańczę. Żałuje, że nie mam możliwości zobaczyć tych zegarków na żywo. Orange faktycznie wydaje się bardziej marchewkowy niż pomarańczowy. A to dla mnie jest problem.

Ostatnio zmieniony przez Buczo 2013-03-19, 00:50, w całości zmieniany 2 razy
:
Bieri dwa a co tam jak sie nie mozesz zdecydowac ja jak miałem faze na big mako a nie mogłem sie zdecydowac to miałem trzy :)) to sa zegary łatwo odsprzedawalne tak wiec nie ma problemu

Ostatnio zmieniony przez revolta 2013-03-19, 05:01, w całości zmieniany 1 raz
:
Ale jestem pobudzony. Pierwszy raz samodzielnie i z pomocą Paypala kupiłem zegarek za granicą. Kilka kliknięć i zegar zamówiony i opłacony.

Padło na Orange Monster :) :D
Jak nie podejdzie to sprzedam i kupię czarnego :))

Powiedzcie mi jeszcze jedną rzecz. Tracking otrzymał na maila?
Napisałem przy zamówieniu w uwagach o wysłaniu zegarka jako gift o wartości do 45$.

Mam nadzieje, że wszystko się dobrze skończy i za kilkanaście dni zegarek zawita do mnie :)

:
To graty :) Ja co prawda klikałem w innym sklepie (18.03) i niestety trackingu na mejla niet. W zakładce na moim koncie wisi tylko info: shipped. Czekam.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum