Odpowiedz do tematu
:
Snow przekozak, ale cena ... fiu,fiu. I chyba nie ma go w regularnej sprzedaży?To zdaje się limitka była?
:
Hogg, to, że nie ma nie oznacza, że nie da się go kupić
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Aaa ... no to to tak Niestety mnie wizja ceny odstrasza póki co:) Najpierw klasycznego "potfforka" kupię
:
Szkoda że Monsterów nie ma w tym ichniejszym japońskograntowym kolorze
A jak nie ma, no to czarny. Ten pomarańczowy gdziaś siakiś takiś niepomarańczowy
A jak nie ma, no to czarny. Ten pomarańczowy gdziaś siakiś takiś niepomarańczowy
:
A co to za kolor japońskograntowy? Kolejna limita, możesz linknąć?
PS
Żeby nie było, że szpam i off: jak dla mnie Monsterek to w wersji black - zaraz klikam ankietę
adventure napisał/a: |
Szkoda że Monsterów nie ma w tym ichniejszym japońskograntowym kolorze
A jak nie ma, no to czarny. Ten pomarańczowy gdziaś siakiś takiś niepomarańczowy |
A co to za kolor japońskograntowy? Kolejna limita, możesz linknąć?
PS
Żeby nie było, że szpam i off: jak dla mnie Monsterek to w wersji black - zaraz klikam ankietę
:
A jak wygląda kwestia ewentualnych prób odzyskania kasy (rozumiem, że ubezpieczenie do zadeklarowanej wartości) w przypadku zaginięcia zegara w drodze?
Jazz- napisał/a: |
Pisałem im, ale też oni sami z automatu zaniżają i wysyłają jako gift. Ja chciałem mieć pewność więc na każdym kroku przypominałem . |
A jak wygląda kwestia ewentualnych prób odzyskania kasy (rozumiem, że ubezpieczenie do zadeklarowanej wartości) w przypadku zaginięcia zegara w drodze?
:
Mnie oddali bez gadania i jeszcze dali zniżkę (niewielką bo niewielką, ale zawsze) na kolejny zakup, a zegarek był za ponad 200$ Choć z drugiej strony, mogli go po prostu nie wysłać, w tym sklepie dosyć często zdarzają się niezaktualizowane stany magazynowe.
Cytat: |
A jak wygląda kwestia ewentualnych prób odzyskania kasy (rozumiem, że ubezpieczenie do zadeklarowanej wartości) w przypadku zaginięcia zegara w drodze? |
Mnie oddali bez gadania i jeszcze dali zniżkę (niewielką bo niewielką, ale zawsze) na kolejny zakup, a zegarek był za ponad 200$ Choć z drugiej strony, mogli go po prostu nie wysłać, w tym sklepie dosyć często zdarzają się niezaktualizowane stany magazynowe.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Japońskogranatowy to taki jaki do Mako i Sumo dawają. Czy innych SKX009. No podoba mi się
Hogg napisał/a: |
A co to za kolor japońskograntowy? Kolejna limita, możesz linknąć? PS Żeby nie było, że szpam i off: jak dla mnie Monsterek to w wersji black - zaraz klikam ankietę |
Japońskogranatowy to taki jaki do Mako i Sumo dawają. Czy innych SKX009. No podoba mi się
:
Na gorąco: właśnie kliknąłem czarnego Monsterka na wspomnianej stronce. Na kajdanie Pach sobie uszyję Dla zainteresowanych: przelew normalnie bankowy, nie PayPal - jest tam taka opcja. Dam znać co i jak dalej.
PS
Oficjalne podziękowania za pomoc dla kumotra Ptaku Brawo, bo wytrzymał moje kwękanie na PW
PS
Oficjalne podziękowania za pomoc dla kumotra Ptaku Brawo, bo wytrzymał moje kwękanie na PW
:
zanim ankieta zniknie to ja w przypadku monstera jestem za czarnuchem...
:
Oczywiście że pomarańczka - w realu jest niesamowity. Kupowałem w http://mywatcheshub.com/. Wysyłka ekspresowa nistety Vincent się przyczepił ale tylko od zadeklarowanej wartości 70$ także do przeżycia. Zegarek genialny!
:
Ostatnio zmieniony przez Buczo 2013-03-19, 00:50, w całości zmieniany 2 razy
Przeglądam fotki w stosownym wątku i jak patrzę na to co kliknął Maro66 czy GrzecH to znowu chce czarnego.
Niezdecydowanie to moja największa wada
Edit:
Myślę, że teraz wybór padnie na czarnego. Wydaje się bardziej uniwersalny. Do tego zawsze chciałem mieć Seiko z czarnym datownikiem
W lepszych czasach przyjdzie pora na pomarańczę. Żałuje, że nie mam możliwości zobaczyć tych zegarków na żywo. Orange faktycznie wydaje się bardziej marchewkowy niż pomarańczowy. A to dla mnie jest problem.
Niezdecydowanie to moja największa wada
Edit:
Myślę, że teraz wybór padnie na czarnego. Wydaje się bardziej uniwersalny. Do tego zawsze chciałem mieć Seiko z czarnym datownikiem
W lepszych czasach przyjdzie pora na pomarańczę. Żałuje, że nie mam możliwości zobaczyć tych zegarków na żywo. Orange faktycznie wydaje się bardziej marchewkowy niż pomarańczowy. A to dla mnie jest problem.
Ostatnio zmieniony przez Buczo 2013-03-19, 00:50, w całości zmieniany 2 razy
:
Ostatnio zmieniony przez revolta 2013-03-19, 05:01, w całości zmieniany 1 raz
Bieri dwa a co tam jak sie nie mozesz zdecydowac ja jak miałem faze na big mako a nie mogłem sie zdecydowac to miałem trzy to sa zegary łatwo odsprzedawalne tak wiec nie ma problemu
Ostatnio zmieniony przez revolta 2013-03-19, 05:01, w całości zmieniany 1 raz
:
Ale jestem pobudzony. Pierwszy raz samodzielnie i z pomocą Paypala kupiłem zegarek za granicą. Kilka kliknięć i zegar zamówiony i opłacony.
Padło na Orange Monster
Jak nie podejdzie to sprzedam i kupię czarnego
Powiedzcie mi jeszcze jedną rzecz. Tracking otrzymał na maila?
Napisałem przy zamówieniu w uwagach o wysłaniu zegarka jako gift o wartości do 45$.
Mam nadzieje, że wszystko się dobrze skończy i za kilkanaście dni zegarek zawita do mnie
Padło na Orange Monster
Jak nie podejdzie to sprzedam i kupię czarnego
Powiedzcie mi jeszcze jedną rzecz. Tracking otrzymał na maila?
Napisałem przy zamówieniu w uwagach o wysłaniu zegarka jako gift o wartości do 45$.
Mam nadzieje, że wszystko się dobrze skończy i za kilkanaście dni zegarek zawita do mnie
:
Odpowiedz do tematu
To graty Ja co prawda klikałem w innym sklepie (18.03) i niestety trackingu na mejla niet. W zakładce na moim koncie wisi tylko info: shipped. Czekam.