Odpowiedz do tematu
: paczkomaty
Panowie jak sie odbiera przesyłki pobraniowe z paczkomatu? Jak mam zapalcić karta czy gotówką? Dostałem jakiś kod
: Re: paczkomaty
Banknoty, karta, placisz +- tak jak na bezobslugowych stacjach paliw - system prowadzi za raczke.
Jak bedziesz mial przesylki oplacone, to podsylaj najpierw kody odbioru do mnie. Chetnie pomoge
olek napisał/a: |
Panowie jak sie odbiera przesyłki pobraniowe z paczkomatu? Jak mam zapalcić karta czy gotówką? Dostałem jakiś kod |
Banknoty, karta, placisz +- tak jak na bezobslugowych stacjach paliw - system prowadzi za raczke.
Jak bedziesz mial przesylki oplacone, to podsylaj najpierw kody odbioru do mnie. Chetnie pomoge
:
W paczkomacie masz gniazdo na kartę - ale jak to działa nie mam pojęcia.
Potrzebujesz ten kod i twoj nr telefonu. Reszta ci się pewnie wyświetli na ekraniku
Potrzebujesz ten kod i twoj nr telefonu. Reszta ci się pewnie wyświetli na ekraniku
:
W najbliższym sklepie obok paczkomatu powinna być możliwość płatności gotówką.
Podajesz kod, płacisz i dostajesz następny kod umożliwiający odbiór z paczkomatu.
Podajesz kod, płacisz i dostajesz następny kod umożliwiający odbiór z paczkomatu.
:
Odpowiedz do tematu
Nie odbierałem co prawda za pobraniem, ale wysyłałem z paczkomatu bez etykiety, czyli z płatnością ad hoc kartą w paczkomacie właśnie. Prawie jak w bankomacie - tylko nie dostaniesz banknotów do ręki
Maszyna prowadzi za rączkę, wyświetla na ekranie wszystkie instrukcje, czyli wstukujesz nr tel. i kod, potem prawdopodobnie wybierasz płatność kartą, wkłądasz, podajesz pin i gotowe.
Gotówką chyba nie można płacić w paczkomacie, ale zawsze można założyć konto w systemie i doładować je na kwotę pobrania.
Maszyna prowadzi za rączkę, wyświetla na ekranie wszystkie instrukcje, czyli wstukujesz nr tel. i kod, potem prawdopodobnie wybierasz płatność kartą, wkłądasz, podajesz pin i gotowe.
Gotówką chyba nie można płacić w paczkomacie, ale zawsze można założyć konto w systemie i doładować je na kwotę pobrania.
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй