Odpowiedz do tematu
:
Koperta jest kompletnie inna poza tym co wymieniłeś
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
jaki to model można zapytać ?
Ostatnio zmieniony przez belmondoo 2013-03-18, 21:56, w całości zmieniany 1 raz
Woytec60 napisał/a: |
Takiego
[url=http://img26.imagesh...11a.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://img94.imagesh...11b.jpg]Obrazek[/URL] Jedyna wada to zasilanie ale wygląd to rekompensuje z nawiązką Edit Od 1-go maja prawdopodobnie będę znów pracował więc w czerwcu...może... |
jaki to model można zapytać ?
Ostatnio zmieniony przez belmondoo 2013-03-18, 21:56, w całości zmieniany 1 raz
:
To Seiko Bullhead SCEB011
:
Trochę inny, niż pokazałeś, ale czarny jak smoła i na żywca wygląda super.
Pasek bez problemu można dobrać.
Trochę inny, niż pokazałeś, ale czarny jak smoła i na żywca wygląda super.
Pasek bez problemu można dobrać.
:
Z_bych tylko że ten czarny citek może nie mieć zakręcanej koronki w przeciwieństwie do np. wersji brązowej którą też miałem w łapach - ja taki mam i niestety raz zaparował.
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ciniol, brązowa ma zakręcaną na 100%, a czarnej nie pamiętam miałem króciutko, ale jest do sprawdzenia w razie czego
:
własnie o tym pisze - brązowa miała zakręcaną a czarna nie ma - mam ją w szufladzie nie wiem tylko czy wszystkie czarne tak mają - może coś zmodyfikowali bo brak zakręcenia koronki to jednak imo lekki fejk
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Chyba trzeba mi iść spać
:
Już Ci kilka razy mówiłem, imo to jest fejk, nie wierzę w dwa różne wypusty tych Citizenów, tym bardziej, że piszesz, że zaparował..
Miałem dwa takie, jeden całkiem czarny, drugi z białym ringiem, kupione w dwóch różnych miejscach na świecie, oba miały zakręcane koronki.
Ciniol napisał/a: |
własnie o tym pisze - brązowa miała zakręcaną a czarna nie ma - mam ją w szufladzie nie wiem tylko czy wszystkie czarne tak mają - może coś zmodyfikowali bo brak zakręcenia koronki to jednak imo lekki fejk |
Już Ci kilka razy mówiłem, imo to jest fejk, nie wierzę w dwa różne wypusty tych Citizenów, tym bardziej, że piszesz, że zaparował..
Miałem dwa takie, jeden całkiem czarny, drugi z białym ringiem, kupione w dwóch różnych miejscach na świecie, oba miały zakręcane koronki.
:
A na tarczy też WR200?
Jeśli tak, to musi mieć zakręcaną koronkę.
Albo rzeczywiście fejk...
Ciniol napisał/a: |
własnie o tym pisze - brązowa miała zakręcaną a czarna nie ma - mam ją w szufladzie nie wiem tylko czy wszystkie czarne tak mają - może coś zmodyfikowali bo brak zakręcenia koronki to jednak imo lekki fejk |
A na tarczy też WR200?
Jeśli tak, to musi mieć zakręcaną koronkę.
Albo rzeczywiście fejk...
:
WR 200 bez zakręcanej koronki to chyba tylko w G-shockach - tych co koronki nie mają.
Musi Ciniola orżnęli i mu bubla sprzedali.
Woytec60 napisał/a: | ||
A na tarczy też WR200? |
WR 200 bez zakręcanej koronki to chyba tylko w G-shockach - tych co koronki nie mają.
Musi Ciniola orżnęli i mu bubla sprzedali.
:
Ostatnio zmieniony przez maciek 2013-03-21, 09:41, w całości zmieniany 1 raz
Są chyba jakieś Mido i Fortisy z wr200m bez zakręcanej koronki.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2013-03-21, 09:41, w całości zmieniany 1 raz
:
Ale pewnie nie zaparowują
maciek napisał/a: |
Są chyba jakieś Mido i Fortisy z wr200m bez zakręcanej koronki. |
Ale pewnie nie zaparowują
:
Zależy kto będzie nurkował, jak Ciniolek, to kto wie...
Szajmon napisał/a: | ||
Ale pewnie nie zaparowują |
Zależy kto będzie nurkował, jak Ciniolek, to kto wie...
:
Odpowiedz do tematu
Trzeba by mu test test ogórkowy zrobić, temu najthałku