Czarnucha mi trzeba!
Odpowiedz do tematu

:
Koperta jest kompletnie inna poza tym co wymieniłeś ;)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Woytec60 napisał/a:
Takiego

[url=http://img26.imagesh...11a.jpg]Obrazek[/URL]

[url=http://img94.imagesh...11b.jpg]Obrazek[/URL]

Jedyna wada to zasilanie ale wygląd to rekompensuje z nawiązką ;)

Edit
Od 1-go maja prawdopodobnie będę znów pracował więc w czerwcu...może... cool

jaki to model można zapytać ? cool

Ostatnio zmieniony przez belmondoo 2013-03-18, 21:56, w całości zmieniany 1 raz
Woytec60
[Usunięty]
:
To Seiko Bullhead SCEB011 :)

:

Trochę inny, niż pokazałeś, ale czarny jak smoła i na żywca wygląda super.
Pasek bez problemu można dobrać.

:
Z_bych tylko że ten czarny citek może nie mieć zakręcanej koronki w przeciwieństwie do np. wersji brązowej którą też miałem w łapach - ja taki mam i niestety raz zaparował.

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ciniol, brązowa ma zakręcaną na 100%, a czarnej nie pamiętam :/ miałem króciutko, ale jest do sprawdzenia w razie czego :)

:
własnie o tym pisze - brązowa miała zakręcaną a czarna nie ma - mam ją w szufladzie :)) nie wiem tylko czy wszystkie czarne tak mają - może coś zmodyfikowali bo brak zakręcenia koronki to jednak imo lekki fejk

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Chyba trzeba mi iść spać hmmm

maciek
[Usunięty]
:
Ciniol napisał/a:
własnie o tym pisze - brązowa miała zakręcaną a czarna nie ma - mam ją w szufladzie :)) nie wiem tylko czy wszystkie czarne tak mają - może coś zmodyfikowali bo brak zakręcenia koronki to jednak imo lekki fejk

Już Ci kilka razy mówiłem, imo to jest fejk, nie wierzę w dwa różne wypusty tych Citizenów, tym bardziej, że piszesz, że zaparował.. :popcorn:
Miałem dwa takie, jeden całkiem czarny, drugi z białym ringiem, kupione w dwóch różnych miejscach na świecie, oba miały zakręcane koronki.

Woytec60
[Usunięty]
:
Ciniol napisał/a:

A na tarczy też WR200?
Jeśli tak, to musi mieć zakręcaną koronkę.
Albo rzeczywiście fejk... :/

Szymon
[Usunięty]
:
Woytec60 napisał/a:
Ciniol napisał/a:

A na tarczy też WR200?

WR 200 bez zakręcanej koronki to chyba tylko w G-shockach - tych co koronki nie mają.
Musi Ciniola orżnęli i mu bubla sprzedali.

maciek
[Usunięty]
:
Są chyba jakieś Mido i Fortisy z wr200m bez zakręcanej koronki. ;)

Ostatnio zmieniony przez maciek 2013-03-21, 09:41, w całości zmieniany 1 raz
Szymon
[Usunięty]
:
maciek napisał/a:

Ale pewnie nie zaparowują :złośliwiec:

maciek
[Usunięty]
:
Szajmon napisał/a:
maciek napisał/a:

Ale pewnie nie zaparowują :złośliwiec:

Zależy kto będzie nurkował, jak Ciniolek, to kto wie... :))

Woytec60
[Usunięty]
:
Trzeba by mu test test ogórkowy zrobić, temu najthałku hmmm

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum