Pomoc w zakupie Seiko Monstera
Odpowiedz do tematu

:
Buczo nie będziesz żałował :)

:
Tracking pokaze sie na stronie sklepu.

:
wahin a nawet gdyby, to sprzedaje OM i kupuję BM ;)
Lekkie obawy mam, pierwotnie zakładałem, że swoją przygodę z Monsterami rozpocznę od czarnego. Odkąd zobaczyłem Monstera chciałem go mieć, ale później co jakiś czas chodził mi po głowie orange. Zaryzykowałem :) Skusiły mnie artystyczne, zapewne lekko zmodyfikowane i podkoloryzowane fotki w sieci, na których orange w słońcu, wyglądał jak soczysta i dojrzała pomarańcza.
Liczę, że zegarek będzie mi poprawiał nastrój jak na niego będę patrzył :)

:
I właśnie dlatego jakiegoś "oczojebnego" łocza planuję kupić dopiero jesienią ;) I raczej będzie to pomarańczka :)

:
Hogg, kupiłeś może w mywatcheshub? Bo u nich niewysyłanie trackingu to standard i trzeba się o niego upominać. :/

:
Dobrze wiedzieć. Ja u nich kupowałem :P

:
Seven napisał/a:
Bo u nich niewysyłanie trackingu to standard

Chyba z 7 zegarków tam kupowałem i zawsze dostawałem tracking bez proszenia hmmm :/

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Bo Ty to wszędzie traktowany jesteś na preferencyjnych warunkach. :foch:

:D ;)

:
Seven napisał/a:
Hogg, kupiłeś może w mywatcheshub? Bo u nich niewysyłanie trackingu to standard i trzeba się o niego upominać. :/

Kupione na http://watchhubs.com hmmm

:
Buczo napisał/a:
Tracking otrzymał na maila?
Napisałem przy zamówieniu w uwagach o wysłaniu zegarka jako gift o wartości do 45$.

Zależy gdzie kupiłeś, powinien przyjść na maila, ale czasem może być tylko w info o zamówieniu na stronie sklepu, lub ebaya.
Uwago powinny pomóc, acz nie jest to regułą ;) Życzę powodzenia :)

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

Ostatnio zmieniony przez raist 2013-03-24, 02:19, w całości zmieniany 1 raz
:
A jak to jest z tą lumą? Czytałem wiele dobrego o tym elemencie zegarka :)
Jest podobna czy mocniejsza i dłużej świecąca niż np. w SKX007, bo akurat ten zegarek mam i mógłbym sobie to jakoś wyobrazić.

:
13-go kupiłem w Watchhubs OM. Do dzisiaj nic nie przyszło. :wkurzony:

Tracking jest o kant dupy rozbić, podaje jedynie info, że 14-go zegarek nadano do PL i to wszystko. :wkurzony:

Wysłałem do nich maila. hmmm

:
Buczo napisał/a:
A jak to jest z tą lumą? Czytałem wiele dobrego o tym elemencie zegarka :)
Jest podobna czy mocniejsza i dłużej świecąca niż np. w SKX007, bo akurat ten zegarek mam i mógłbym sobie to jakoś wyobrazić.

Juz sie zapierałem ze nigdy nie kupie monstera , miałem nie chce i nie bede miał i kupiłem orange monstera :facepalm: luma jest rewelacyjna 04;30 budze sie do pracy i zegar swieci mozna odczytac godzine bez problemu .

:
marekm napisał/a:
13-go kupiłem w Watchhubs OM. Do dzisiaj nic nie przyszło. :wkurzony:

Tracking jest o kant dupy rozbić, podaje jedynie info, że 14-go zegarek nadano do PL i to wszystko. :wkurzony:

Wysłałem do nich maila. hmmm

Mojego Monsterka wyklikałem w wyżej wspomnianym sklepie 19 marca i do dzisiaj też cisza. jedyna informacja, którą miałem dzisiaj dzisiaj do południa pochodziła ze strony sklepu/moje konto, że "shipped" Gdy kliknąłem Tracking pojawiło się info, że przesyłka poddana procesowi przygotowania do wysyłki 22 marca (???)
Nie wytrzymałem, i dziś napisałem do nich mejla. Po kilku minutach (tak, tak - dosłownie po kilku minutach ) otrzymałem odpowiedź, że ... zegarek został wysłany ... 20 marca. Podano mi także numer trackingowy poczty Hong Kong. Niestety, tam też tylko informacja o przygotowaniu przesyłki. Hm... Oprócz tego, w mejlu dostałem odpowiedź, że przesyłka zwykle przychodzi od 7-18 dni do Polski.
Generalnie, po przemyśleniu spuściłem powietrze. W końcu wędrówka z Hong Kongu to nie pocztówka z Karpacza do Wrocławia ;)

PS
A propo lumy: jeśli Monster świeci co najmniej tak jak skx007 to będę happy cool

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum