Odpowiedz do tematu
:
Tracking pokaze sie na stronie sklepu.
:
wahin a nawet gdyby, to sprzedaje OM i kupuję BM
Lekkie obawy mam, pierwotnie zakładałem, że swoją przygodę z Monsterami rozpocznę od czarnego. Odkąd zobaczyłem Monstera chciałem go mieć, ale później co jakiś czas chodził mi po głowie orange. Zaryzykowałem Skusiły mnie artystyczne, zapewne lekko zmodyfikowane i podkoloryzowane fotki w sieci, na których orange w słońcu, wyglądał jak soczysta i dojrzała pomarańcza.
Liczę, że zegarek będzie mi poprawiał nastrój jak na niego będę patrzył
Lekkie obawy mam, pierwotnie zakładałem, że swoją przygodę z Monsterami rozpocznę od czarnego. Odkąd zobaczyłem Monstera chciałem go mieć, ale później co jakiś czas chodził mi po głowie orange. Zaryzykowałem Skusiły mnie artystyczne, zapewne lekko zmodyfikowane i podkoloryzowane fotki w sieci, na których orange w słońcu, wyglądał jak soczysta i dojrzała pomarańcza.
Liczę, że zegarek będzie mi poprawiał nastrój jak na niego będę patrzył
:
I właśnie dlatego jakiegoś "oczojebnego" łocza planuję kupić dopiero jesienią I raczej będzie to pomarańczka
:
Hogg, kupiłeś może w mywatcheshub? Bo u nich niewysyłanie trackingu to standard i trzeba się o niego upominać.
:
Dobrze wiedzieć. Ja u nich kupowałem
:
Chyba z 7 zegarków tam kupowałem i zawsze dostawałem tracking bez proszenia
Seven napisał/a: |
Bo u nich niewysyłanie trackingu to standard |
Chyba z 7 zegarków tam kupowałem i zawsze dostawałem tracking bez proszenia
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Bo Ty to wszędzie traktowany jesteś na preferencyjnych warunkach.
:
Kupione na http://watchhubs.com
Seven napisał/a: |
Hogg, kupiłeś może w mywatcheshub? Bo u nich niewysyłanie trackingu to standard i trzeba się o niego upominać. |
Kupione na http://watchhubs.com
:
Zależy gdzie kupiłeś, powinien przyjść na maila, ale czasem może być tylko w info o zamówieniu na stronie sklepu, lub ebaya.
Uwago powinny pomóc, acz nie jest to regułą Życzę powodzenia
Buczo napisał/a: |
Tracking otrzymał na maila?
Napisałem przy zamówieniu w uwagach o wysłaniu zegarka jako gift o wartości do 45$. |
Zależy gdzie kupiłeś, powinien przyjść na maila, ale czasem może być tylko w info o zamówieniu na stronie sklepu, lub ebaya.
Uwago powinny pomóc, acz nie jest to regułą Życzę powodzenia
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Ostatnio zmieniony przez raist 2013-03-24, 02:19, w całości zmieniany 1 raz
bendzieszpanzadowolony jak to mówiom ja kliknąłem OM jakis miesiąc temu i odkąd do mnie dotarł to micha mi się do niego cieszy! Cudny zegareczek i wprost nie mogę się doczekać sezonu!
Ostatnio zmieniony przez raist 2013-03-24, 02:19, w całości zmieniany 1 raz
:
A jak to jest z tą lumą? Czytałem wiele dobrego o tym elemencie zegarka
Jest podobna czy mocniejsza i dłużej świecąca niż np. w SKX007, bo akurat ten zegarek mam i mógłbym sobie to jakoś wyobrazić.
Jest podobna czy mocniejsza i dłużej świecąca niż np. w SKX007, bo akurat ten zegarek mam i mógłbym sobie to jakoś wyobrazić.
:
13-go kupiłem w Watchhubs OM. Do dzisiaj nic nie przyszło.
Tracking jest o kant dupy rozbić, podaje jedynie info, że 14-go zegarek nadano do PL i to wszystko.
Wysłałem do nich maila.
Tracking jest o kant dupy rozbić, podaje jedynie info, że 14-go zegarek nadano do PL i to wszystko.
Wysłałem do nich maila.
:
Juz sie zapierałem ze nigdy nie kupie monstera , miałem nie chce i nie bede miał i kupiłem orange monstera luma jest rewelacyjna 04;30 budze sie do pracy i zegar swieci mozna odczytac godzine bez problemu .
Buczo napisał/a: |
A jak to jest z tą lumą? Czytałem wiele dobrego o tym elemencie zegarka
Jest podobna czy mocniejsza i dłużej świecąca niż np. w SKX007, bo akurat ten zegarek mam i mógłbym sobie to jakoś wyobrazić. |
Juz sie zapierałem ze nigdy nie kupie monstera , miałem nie chce i nie bede miał i kupiłem orange monstera luma jest rewelacyjna 04;30 budze sie do pracy i zegar swieci mozna odczytac godzine bez problemu .
:
Mojego Monsterka wyklikałem w wyżej wspomnianym sklepie 19 marca i do dzisiaj też cisza. jedyna informacja, którą miałem dzisiaj dzisiaj do południa pochodziła ze strony sklepu/moje konto, że "shipped" Gdy kliknąłem Tracking pojawiło się info, że przesyłka poddana procesowi przygotowania do wysyłki 22 marca (???)
Nie wytrzymałem, i dziś napisałem do nich mejla. Po kilku minutach (tak, tak - dosłownie po kilku minutach ) otrzymałem odpowiedź, że ... zegarek został wysłany ... 20 marca. Podano mi także numer trackingowy poczty Hong Kong. Niestety, tam też tylko informacja o przygotowaniu przesyłki. Hm... Oprócz tego, w mejlu dostałem odpowiedź, że przesyłka zwykle przychodzi od 7-18 dni do Polski.
Generalnie, po przemyśleniu spuściłem powietrze. W końcu wędrówka z Hong Kongu to nie pocztówka z Karpacza do Wrocławia
PS
A propo lumy: jeśli Monster świeci co najmniej tak jak skx007 to będę happy
Odpowiedz do tematu
marekm napisał/a: |
13-go kupiłem w Watchhubs OM. Do dzisiaj nic nie przyszło.
Tracking jest o kant dupy rozbić, podaje jedynie info, że 14-go zegarek nadano do PL i to wszystko. Wysłałem do nich maila. |
Mojego Monsterka wyklikałem w wyżej wspomnianym sklepie 19 marca i do dzisiaj też cisza. jedyna informacja, którą miałem dzisiaj dzisiaj do południa pochodziła ze strony sklepu/moje konto, że "shipped" Gdy kliknąłem Tracking pojawiło się info, że przesyłka poddana procesowi przygotowania do wysyłki 22 marca (???)
Nie wytrzymałem, i dziś napisałem do nich mejla. Po kilku minutach (tak, tak - dosłownie po kilku minutach ) otrzymałem odpowiedź, że ... zegarek został wysłany ... 20 marca. Podano mi także numer trackingowy poczty Hong Kong. Niestety, tam też tylko informacja o przygotowaniu przesyłki. Hm... Oprócz tego, w mejlu dostałem odpowiedź, że przesyłka zwykle przychodzi od 7-18 dni do Polski.
Generalnie, po przemyśleniu spuściłem powietrze. W końcu wędrówka z Hong Kongu to nie pocztówka z Karpacza do Wrocławia
PS
A propo lumy: jeśli Monster świeci co najmniej tak jak skx007 to będę happy