Zegarek koloru złotego dla kobiety
Odpowiedz do tematu

: Zegarek koloru złotego dla kobiety
Help Me,

kuzynka prosiła, żebym znalazł dla niej zegarek:

- kolor złoty
- bransoleta
- kwarc/automat?
- max 36mm
- cena max 300 PLN

Pomożecie? :głową w mur: :)) pifko

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
To ja się dołacze do tej prośby :)

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Chyba seiko 5 cos fajnego robilo w kolorze goldu ale byl kolo 150 prezydenta ale automat.

:
capt66, też coś kojarzę, nawet któryś z Kumotrów ostatnio mi linkę dawał... ale gdzieś zgubiłem :głową w mur:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Piąteczek do wyboru do koloru, ale faktycznie trochę drożej.

Jakiś Citkowy Eco-Drive może?

:
halina, dzięki :) Niemniej wolałbym jednak sprawdzonych majfrendów , bo tutaj większość to USA, czyli Vincent pewny.

:
Michał, zależy które, seikaczy fura jest z UK, czyli w ogóle żadnych ekstrasów.

:
Ok mam dziś zamieszanie z backupem telefonu więc mało czasu - jutro przejrzę na spokojnie. Dzięki wielkie pifko

:
Michał napisał/a:
capt66, też coś kojarzę, nawet któryś z Kumotrów ostatnio mi linkę dawał... ale gdzieś zgubiłem :głową w mur:

Niedawno pokazywałem ten, na ręku Pierwszej Żony:

Seiko SYMG44J1

John Smith
:
Michał napisał/a:
USA, czyli Vincent pewny

Wcale nie. Trzy do mnie z tamtych okolic ostatnio przyleciały i żaden nie miał cool

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

czyli Vincent pewny.

Srutu tutu :D :)) Vincent nigdy nie jest pewny, jest tylko bardziej prawdopodobny w niektórych przypadkach ;)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum