coś militarnego/lotniczego
Odpowiedz do tematu

:
Erolek napisał/a:
Jakby kogoś interesowały oryginalne, kontraktowe G10,

Dla Twojej wiadomości, to te G10 Pulsara są również jak najbardziej oryginalne i kontraktowe.

Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Przemek napisał/a:
Niezły ten citek, on faktycznie będzie miał tylko 40mm jak w opisie na aukcji piszą?Orientujecie się może?

Tak, dokładnie 40 mm bez koronki, ale na "łapie" wygląda całkiem-całkiem (co prawda moja to tylko 17,5 cm :)) )

Mam go już 11 rok i nigdy nie było żadnych problemów a przez pewien czas używany był nawet jako EDC i dorobił się kilku większych rys i zadrapań.
Niedogodność to niezbyt wydajny mechanizm automatycznego naciągu (przynajmniej w moim egzemplarzu) - rezerwa po 8 godzinach pracy biurowej może czasem nie wystarczyć jeżeli następnego dnia zdecydujemy się założyć inny zegarek ... ;) .
Zawsze jednak można dokręcić go ręcznie (werk to jakaś starsza Miyota, chyba 8200)

Ostatnio zmieniony przez Zaba 2013-04-07, 15:56, w całości zmieniany 1 raz
:
Mam podobny nadgarstek jak Ty i ten zegar jest przeogromny, przynajmniej na tej fotce. Przecież monster na fotkach na mniejszego wygląda hmmm

:
Przemek napisał/a:
zegar jest przeogromny, przynajmniej na tej fotce.

Kwestia perspektywy ;)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Pewnie tak.

:
bardzo fajny citek, chociaż wolę większe

:
Wiem, że odgrzewam temat, ale ja na bieżąco szukam zegarków w tym stylu :D . Ostatnio wpadła mi w oko ta Bulova, tylko szkoda że kwarc :głową w mur:

Ostatnio zmieniony przez Jazz- 2013-08-19, 13:32, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum