Tryciak
Odpowiedz do tematu

:
Te co Maciek pokazł całkiem całkiem hmmm tylko tego trytu cos malo maja , albo mi sie wydaje :(

http://www.ebay.pl/itm/Ja...=item35c5ac8ac7

Ostatnio zmieniony przez revolta 2013-04-09, 17:09, w całości zmieniany 1 raz
maciek
[Usunięty]
:
Stary, nie da się mieć wszystkiego za parę stów... :głową w mur: :złośliwiec:

Ostatnio zmieniony przez maciek 2013-04-09, 20:34, w całości zmieniany 1 raz
:
Przy niedoróbkach Foki mówiłeś co innego :P

:D

FORZA Robert!
RK WRT
:
Jacek - bierz to Sottomarino co pokazałeś w pierwszym poście. Jak kupisz jakieś tanie badziewie, to Cię będzie wkurzać, że tu krzywo, tam ostro, tam się wytarło itd. Sotto prawdopodobnie produkuje w tej samej fabryce co Invicta, miałem kilka sztuk w rękach i to są naprawdę porządne zegarki za kasę jaką kosztują ;) Drożej - Pretorian, SMW - drożej - jakieś DB, chociaż wejdź sobie na stronę Balla :)) Gwarantuje Ci, że każdy zegarek z trytem który obejrzysz później będzie wyglądał tanio i tandetnie :)) :D

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Własnie Sottomarino tak najlepiej wyglada mysle i cena tez dobra , zobaczymy czy jednemu z kumotrów podejdzie czy tez nie ,jak nie to ...... ;)

maciek
[Usunięty]
:
nick555 napisał/a:

Tylko, że Foka nie kosztowała paru stów... hmmm

:

Ja bym takie wolal bo te budzetowe tryciaki nie twges, a widzialem to cudo za niecale 100 prezydenta gdzies ostatnio

:
maciek napisał/a:
nick555 napisał/a:

Tylko, że Foka nie kosztowała paru stów... hmmm

Ojtam ojtam dwa razy po kilka :P

FORZA Robert!
RK WRT
:
A ofertę MWC widział? Jak nie widzial niech zobaczy ;) naprawde fajnego tryciaka maja w cenie circa 1000, w automacie.

maciek
[Usunięty]
:
Bibliotek@rz napisał/a:
A ofertę MWC widział? Jak nie widzial niech zobaczy ;) naprawde fajnego tryciaka maja w cenie circa 1000, w automacie.

Za drogo będzie... :popcorn:

:
Uzywke widzialem na dniach za 8 stow chyba. Moze to jakies wyjscie, bo wygladaja naprawde zacnie.

maciek
[Usunięty]
:
proponowałem na PW coś takiego:

http://www.ebay.pl/itm/18...984.m1438.l2649

IMO jest super, sam bym wziął, ale goły jestem..

:
Uuu - to jest dopiero drogo - kwarcok, widać trochę "poużywany", no i pewnie plus opłaty :/

:
A gdyby tak Andka?

Dwa rozmiary 45 i 50, cena z shipem ok 600 złotówek, nawet jeśli z vincentem to poniżej 800

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum