Retro chronotac
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Apa13 2013-04-12, 19:13, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Apa13 2013-04-12, 19:13, w całości zmieniany 1 raz
:
Jak jakosc i wr w nim?
:
Jakosc lepsza niz mqj i bagel. Wr nieryzykowalbym
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Mój Nautec wyszedł z niemcowni - planowana dostawa 16.04
[ Dodano: 2013-04-12, 20:57 ]
Btw - będę miał jeszcze jednego nurasa do opchnięcia po testach
[ Dodano: 2013-04-12, 20:57 ]
Btw - będę miał jeszcze jednego nurasa do opchnięcia po testach
:
Osoba kolejki nie widziała?
Słoniu napisał/a: |
będę miał |
Osoba kolejki nie widziała?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
czekam, czekam, narazie się wyprzedaje tylko
:
To dobra cena za takiego: klik ? Wstępne skan sieci wskazuje, że nie najgorsza. A w ogóle to co to za pasek, był w tym modelu oferowany?
capt66 napisał/a: |
Obrazek
Wejdzie taki jak nic ciekawego nie znajde a aquatimera zawsze lubilem |
To dobra cena za takiego: klik ? Wstępne skan sieci wskazuje, że nie najgorsza. A w ogóle to co to za pasek, był w tym modelu oferowany?
:
Ostatnio zmieniony przez emster 2013-04-13, 13:53, w całości zmieniany 1 raz
do usunięcia
Ostatnio zmieniony przez emster 2013-04-13, 13:53, w całości zmieniany 1 raz
:
Jeszcze nie
Nie zakupione szukam dalej, jakies retro bez oslony koronki znacie w stylu retro rolka?
Nie zakupione szukam dalej, jakies retro bez oslony koronki znacie w stylu retro rolka?
:
No no, to mój post do usunięcia. Odpowiadałem w innym temacie... a wyszło tu magia jakaś
:
Ostatnio zmieniony przez chomior 2013-04-14, 21:51, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez chomior 2013-04-14, 21:51, w całości zmieniany 1 raz
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Ja tylko na bransolecie widzialem, cena jest bardzo ok ale ten zegar podobno nie ma dokrecania co mnie troche martwi.
Violence napisał/a: | ||
To dobra cena za takiego: klik ? Wstępne skan sieci wskazuje, że nie najgorsza. A w ogóle to co to za pasek, był w tym modelu oferowany? |
Ja tylko na bransolecie widzialem, cena jest bardzo ok ale ten zegar podobno nie ma dokrecania co mnie troche martwi.
:
Kubama robił mody retro Roków bez osłony koronki, ale to panie nie są tanie rzeczy
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
capt66, ale skoro to zegar do pracy, w której się przebywa dosyć długo i często do dokręcanie imo potrzebne nie jest...
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Odpowiedz do tematu
w sumie racja obecny bagel jak leży od piątku wieczorem do poniedziałku to nawet nie staje, ale jakoś majfrendzi mnie rozpieścili z flaczkami i oczekuje wszędzie stopsekundy,dokręcania i szybkiej zmiany daty ( w moim Moscow Classic strasznie mnie to wkurza)