Deep Blue
Odpowiedz do tematu

:
robinp napisał/a:
moje NAPEWNO

Raczej roztrząsanie tego... ;)

:
:shock: :shock: :shock: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

:
robinp napisał/a:
Tak panowie, macie rację. Trzeba w miejscu gdzie się jest stosować zwyczaje tego miejsca. Tylko że poza zwyczajami miejsca są prawidła nadrzędne. A takimi, według mnie, są zasady dobrego obyczaju. Coś widzę, że moje NAPEWNO większą mobilizację wzbudziło niż skromne pytanie o zegarek...

Zasady dobrego obyczaju sugerują też napisać Panowie z dużej litery gdy zwracasz się bezpośrednio :)

:
pifko dajcie już Spokój Człowiekowi.......może nie wiedział/ nie doczytał, że jesteśmy Społecznością Elitarną - cenimy wysublimowane piękno w każdej postaci, jednakowoż kaleczenie języka ojczystego ....WK**WIA Nas NA Maxa :wkurzony:

......są fora i takie, które statutowo obligują się jako krzewiące zasady dobrego smaku i savoir-vivre i nic poza ładnym słowem użytym w tekście ów statutu z tego nie wynika, a jak widać są i takie, które - gromadzą ludzi prostych aczkolwiek zacnych ......którzy w kilku Żołnierskich Słowach - w oparach whisky i dymu cygar - potrafią ....zwrócić dyskretną uwagę na niegodne zachowanie.

NA PEWNO jednak Wszyscy to wiedzą ..... a teraz również i Ów Kolega.

OK :złośliwiec:

:
a z deep blue będziesz zadowolony....albo nie.
Od czego jest bazarek pifko

:
Grzech. nono
Edytuj ;-)

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
To mody tak umio, że im się jeden pod drugim pisze hmmm cfaniaki :D

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

To mody tak umio, że im się jeden pod drugim pisze hmmm cfaniaki :D

Nie umio ino potrafio :P

Odpowiedz do tematu