Casual z jasną tarczą, ew. niebieską do 5k
Odpowiedz do tematu

:
Santino napisał/a:
Wyjątkowo Spinneros z tym SARBem ma rację.
No już 40 nawet może by wystarczyło...

Chyba że ktoś lubi Damki to i 38 mm wystarcza :)

:
machlo napisał/a:
Tomek, ale nawet Seiko Prospex albo SARB to na tyle wysoki poziom, że ciężko znaleźć w podobnych pieniądzach coś równie dobrze wykonanego i zarazem z głową zaprojektowanego.

Święte słowa pifko

:
Spinner napisał/a:
gdyby SARB045 miał 42mm byłby koniec poszukiwań

Ehh, gdyby miał chociaż 40 :głową w mur: Są w ogóle jakieś Sarby czy inne zegarki w tym - powiedzmy GSowym - stylu, ale w normalnych rozmiarach (no i cenach)? ( O OSach wiem ;) )

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ten Rado nie jeat głupi:

a może się nie szczyp i poluj na:

:))

GALERIA
Facebook: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerslife
Szymon
[Usunięty]
:
Cytat:
a może się nie szczyp i poluj na:

To żeś koledze doradził :D ;)
Swoją drogą ten Blancpain zawsze mnie rozkłada na łopatki.

:
Blancpain jest nieco za duży. ;)

:
To jest jedyna wersja ff,która mi sie podoba!
Po ile chodzą używki?

Skate or die!
:
machlo napisał/a:
Kojarzycie jakiegoś divera (<42mm) w takim kolorze?

:złośliwiec:

Ostatnio zmieniony przez Morion 2013-04-30, 22:00, w całości zmieniany 1 raz
Szymon
[Usunięty]
:
Się Kumotrom zapomniało było o takim drobnym szczególe, jak parametr: "cena" zaznaczonym na początku :D
Ale w sumie fajne zegarki pokazujecie ;) Nie krępujcie sie :D . Tudor fajny, ale wskazówki bym mu wymienił, bo nie przepadam za tym typem. Ogolnie fajna baza na moda :złośliwiec: :D

:
Iks napisał/a:
Są w ogóle jakieś Sarby czy inne zegarki w tym - powiedzmy GSowym - stylu, ale w normalnych rozmiarach

One SĄ w normalnych rozmiarach cool przerośnięte naleśniki to tylko moda, minie jak wiele innych :złośliwiec: :))

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

:
Jestem fanem mido, ale ten model to porażka... Papierowe wskazówki i malowany bezel w tej cenie :facepalm:

Za to niebieska eterna to wypas na mojej liście.
Co do opinii nt sarba to podpisuję się obiema rencami.

Widzę, że cię nosi generalnie - ja na twoim miejscu bym się uzbroił w cierpliwość... Masz co nosić a pochopne wydatki w tej cenie potrafią zaboleć...

Skate or die!
:
No właśnie od dłuższego czasu rozglądam się za zegarkiem i za bardzo nic nie pasuje w 100%, a nawet w 80%. ;)
To Rado D-Star całkiem całkiem jest i jakby się udało w dobrej cenie dorwać, to może bym kliknął. :) Najbardziej obawiam się bransolety, bo może okazać się, że akurat jest trochę za luźna/ciasna i nic nie zrobię z tym.

Jeszcze taki jest niczego sobie (góra z tungstenu):

:
Słuchaj, a nie możesz sobie jakiegoś fajnego wintydźa kupić za pól ceny? A resztę odkładać aż cię trafi tak poważnie coś?

Skate or die!
:
prezesso, vintydż też mógłby być, ale raczej chciałbym stan bliski NOS, więc szukać można długo.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum