Który Chrr. Ward
Odpowiedz do tematu

: Który Chrr. Ward
Zbliża się lato, więc szukam czegoś żywszego na nadgarstek, niestety - ostatnio zegarki z pomarańczowymi tarczami jakoś mi się nie widzą, stąd pomysł na coś z pomarańczowymi detalami, ale mimo wszystko stonowanego :) Który wg was i dlaczego? Poproszę o głos w ankiecie cool Może jakieś inne propozycje? Budżet powiedzmy do 2,5-3 tys. ;)

Opcja nr 1 - pomarańczowe indeksy

Opcja nr 2 - pomarańczowy bezel

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
emster
[Usunięty]
:
Nr 2 z tych dwóch. Bezel bardziej mi podchodzi z tego modelu. Tylko na lato to od razu szukaj jakiegoś innego paska/bransolety.

:
Bransoleta będzie bezwzględnie tak czy inaczej ;)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Jeśli ma być stonowany to nr1 zdecydowanie

:
Nie widzi mi się...

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
W GMT każda wskazówka z innej parafii, nie widzę żadnej spójności, tak jak mi się podoba tak mocno wskazówki zakłócają odbiór całości :/
Co drugiego, jakoś mnie nie nawilża, niby omega, ale nie omega, i ta łezka na godzinowej :złośliwiec:
Szukaj Pan dalej, wierzę w Pana :))

:
Nr.2 ciach. Ale pach bezwzględnie do wymiany. Na bransie nabierze trochę ogłady ;)

tygrys sypia czasami
:
Z tych dwóch nr.2 chociaż 500 funtów to imo za dużo jak na ten zegarek, ale kto bogatemu zabroni :D

W tym klimacie brał bym big mako z pomarańczowym bezelem koszt 125 funtów, więc zostaje dość sporo w kieszeni na kolejny zakup. :D

:
Łukasz bier nr 2, jedynka jakoś tak troszkę Parnisem Diverem zaciąga hmmm

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Ooo to to to, kolega dobrze prawi. Pomarańczowy nurek na wakacje jak ulał! pifko

tygrys sypia czasami
:
aureatez napisał/a:
big mako z pomarańczowym bezelem

Nie ma takiej opcji :D Wyrosłem ;)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
NR 1

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Nie obraź się ale mi się żaden nie podoba. Z dwojga złego nr 2 ale pasek spalić i jakąś bransoletę fajną założyć ;)

:
Pasek to tylko opcja - powtarzam, bransoleta będzie tak czy inaczej ;)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Łukasz czy aby napewno ???????????????

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum