Który Chrr. Ward
Odpowiedz do tematu

maciek
[Usunięty]
:
A dlaczego pomarańczowy całkiem do sweterka nie podejdzie...? :foch:

:
bo z klapkami Zico się będzie gryzł :złośliwiec:

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
maciek
[Usunięty]
:
:))

Z Zico to faktycznie, ale do Kuboty jak najbardziej. :)) :))

:
ale nie mieszajmy dwóch systemów walutowych :popcorn: Kubota to inna liga :D

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
No nie chcę pomarańczy całej i tyle - wszystkie które miałem mnie się szybko nudzą i noszę sporadycznie ;)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Szymon
[Usunięty]
:
Iks, z tych, które się tu przewinęły, to chyba najchętniej nosiłbym Kadloo - albo wiśniowe GMT, albo Vintage Trophy, które pokazałeś ciut później. Jak nie podpasuje, to za pół ceny wezmę :złośliwiec:

:
nawet Doxy oglądałem ostatnio i kuwa, no nie gadają do mnie, jakieś bidne te tarcze, chyba tylko niektóre modele mają nakładane indeksy hmmm :/

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Szymon napisał/a:
Jak nie podpasuje, to za pół ceny wezmę :złośliwiec:

dobra rada kumotra z forum post nr 510 http://www.chinawatches.p...=2172&start=495
:D

Iksu tak poważnie to odpuść sobie - albo się idzie na całość i jest all orange - tak wakacyjnie i zgrywiarsko albo nie. Pomarańczowe akcenty imo do niczego nie będą pasować i tylko się będziesz :wkurzony:

:
może i racja hmmm Zobaczymy, sprawa jest rozwojowa ;)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
maciek
[Usunięty]
:
chyba, że bardziej budżetowo z tymi akcentami... np SRP345K1 hmmm

:
maciek napisał/a:
bardziej budżetowo

Niee, raz, porządnie, żeby mnie zachwyciło, wywaliło z Zico i żebym chociaż na pół roku zapomniał o szukaniu nowego. Dopiero co się wyprzedałem z budżetowców ;)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:

:
Ten ostatni mniód

:
Svedos napisał/a:
Ten ostatni mniód

I jak sie znudzi zawsze mozna zmodowac na cos innego bo ile skxow tyle mozliwosci.

maciek
[Usunięty]
:
Tia, już widzę, jak Łukasz sobie SKXy moduje... :)) :D

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum